Spania

Spanskkurs Malaga

Spanskkurs Malaga
4.9
613
(613 rangeringer)
4.9

Spanskkurs Malaga! Spansk språkkurs Malaga er et ypperlig alternativ dersom du ønsker å forbedre spanskferdighetene dine i deilige omgivelser. Lær spansk i Malaga mens du samtidig lærer lokalkulturen å kjenne. Malaga er en populær feriedestinasjon som er mest kjent for sol og strand, men byen har også flere flotte historiske og kulturelle attraksjoner for de som er interessert i å utforske dette. Les mer om spanskkurs Malaga under.

Spanskkurs Malaga

Gratis brosjyre

Finn et program

EF Språk i Utlandet

EF Språk i Utlandet

19-25 år
2-24 uker
Lær et språk raskere på en akkreditert EF skole. Velg mellom 10 språk på 50 destinasjoner. Start ditt språkkurs hver mandag.
Destinasjon: Spania
By: Malaga
EF Språk i Utlandet

EF Språk i Utlandet

25+ år
1-24 uker
Kickstart din internasjonale karriere med et språkkurs i en av verdens mest spektakulære storbyer. Designet for voksne og profesjonelle.
Destinasjon: Spania
By: Malaga
EF Språkreiser

EF Språkreiser

10-19 år
2-24 uker
Lær et språk i utlandet med et fleksibelt individuellt kurs eller på en gruppereise ledet av en EF kursleder.
Destinasjon: Spania
By: Malaga
EF Studieår i Utlandet

EF Studieår i Utlandet

16+ år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner språk og akademiske studier på en eller flere av våre destinasjoner. Bli flytende i språk, opplev verden og utvid ditt internasjonale nettverk.
Destinasjon: Spania
By: Malaga
EF Språk i Utlandet

EF Språk i Utlandet

50+ år
2-24 uker
Sett av tid til deg selv med våre språkkurs i utlandet for voksne over 50 år. Her får du variert undervisning og aktiviteter som er spesielt tilpasset dine interesser.
Destinasjon: Spania
By: Malaga

Spanskkurs Malaga

Spanskkurs Malaga er ikke bare en morsom måte å lære spansk på, det er også en fin mulighet til å bli bedre kjent med den fargerike spanske kulturen fra innsiden. På et spansk språkkurs i Malaga, kan du velge mellom flere ulike programmer som alle kan tilpasses dine behov og ønsker for språkopplæringen. Du kan selv skreddersy ditt spanskkurs i Malaga: velg startdato, intensitet, nivå og valgfag (spansk film, -historie, -matkultur etc.). Enten du bare vil lære helt grunnleggende spansk for å kunne kommunisere på spansk når du ferierer i Spania, eller du har planer om å bosette deg i et spansktalende land og vil lære å snakke flytende spansk, har vi garantert et spanskkurs Malaga som vil passe for deg.

Mer enn bare et språkkurs

Selv om mange forbinder Malaga med en typisk turistdestinasjon med pulserende gateliv og tettpakkede strender, har Malaga mye mer å by på! Spansk språkkurs Malaga er en ypperlig anledning til å kombinere språkopplæring med sightseeing, besøk fødestedet til Picasso eller ta en tur til det eldgamle romerske teateret, eller hva med et besøk til katedralen i Malaga for å beundre den spektakulære arkitekturen? Spanskkurs Malaga er dessuten også en flott anledning til å se mer av Spania, reis på helgeturer til nærliggende områder eller ta noen ekstra dager og dra til Barcelona eller Madrid - du kan til og med ta en tur til Marokko! Uavhengig av hvilket program du velger for ditt spanskkurs Malaga, kan vi love deg at du vil få mye mer ut av språkkurset ditt her enn du får av et tradisjonelt språkkurs.

Hvorfor EF?

Tillit

Vi har over 50 års erfaring, og vårt rykte er verdenskjent.

Koble til

Lær med studenter fra over 100 land.

Tilpass

Utforsk verden gjennom våre programmer i over 50 globale destinasjoner.

Oppnå

Lær raskere og mer omfattende med EF-metoden.

EF hele veien

Våre egne skoler og kontorer over hele verden sikrer enestående kundeservice.

Globalt akkreditert

Vår undervisningsekspertise og tilnærming til læring blir anerkjent globalt.