Tyskkurs

Tyskkurs
4.8
1089
(1 089 rangeringer)
4.8

Har du lyst til å lære tysk? Vi tilbyr tyskkurs for deg som vil lære å snakke flytende tysk. Tysk gramatikk kan være vanskelig i begynnelsen og det er en utfordring å lære seg alle reglene, men et tysk språkkurs hjelper deg på vei! Våre tyskkurs i München og Berlin er en flott mulighet til å lære tysk og samtidig bli kjent med tysk lokalkultur.

EF Språkreiser

EF Språkreiser

10 - 19 år
2-24 uker
Lær et språk i utlandet med et fleksibelt individuellt kurs eller på en gruppereise ledet av en EF kursleder.
Destinasjon: Tyskland
EF Språk i Utlandet

EF Språk i Utlandet

19 - 25 år
2-24 uker
Lær et språk raskere på en akkreditert EF skole. Velg mellom 10 språk på 50 destinasjoner. Start ditt språkkurs hver mandag.
Destinasjon: Tyskland
EF Språk i Utlandet

EF Språk i Utlandet

25 + år
1-24 uker
Kickstart din internasjonale karriere med et språkkurs i en av verdens mest spektakulære storbyer. Designet for voksne og profesjonelle.
Destinasjon: Tyskland
EF Studieår i Utlandet

EF Studieår i Utlandet

16 + år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner språk og akademiske studier på en eller flere av våre destinasjoner. Bli flytende i språk, opplev verden og utvid ditt internasjonale nettverk.
Destinasjon: Tyskland

Søk basert på populære destinasjoner

Tyskkurs

Et godt tyskkurs skal både lære deg å snakke korrekt tysk, og gi deg den selvsikkerheten du trenger for å praktisere tysk også utenfor klasserommet. Våre kurs i tysk er utviklet for å sikre dette. Vi tar i bruk innovative undervisningsmetoder på våre tyskkurs, og benytter oss av moderne teknologi og kommunikasjonsbasert læring for at du skal bli trygg på å praktisere tysk i alle mulige ulike settinger allerede på et tidlig stadie. Enten du ønsker å ta et intensivkurs i tysk, et lengre akademisk tyskkurs, eller rett og slett bare vil lære tysk i naturlige omgivelser, har vi et program som passer for deg. Et tysk språkkurs vil utvilsomt gjøre underverker for tysken din uavhengig av hvilket språknivå du ligger på fra før av.

Hvorfor lære tysk?

Tyskland har en av verdens mektigste økonomier og er en sentral drivkraft i Europa. Tysk er et viktig forretningsspråk og mange store, tyske selskaper har hovedkvarter i utlandet, så gode tyskferdigheter vil utvilsomt gi deg fordeler i en fremtidig arbeidskarriere. Et tysk språkkurs ser bra ut på CV'en og mange arbeidsgivere anser gode tyskferdigheter som et stort pluss, så et tyskkurs kan faktisk bidra til å åpne nye karrieremuligheter. Har du ikke tid til å å tilbringe et lenger opphold i Tyskland for å ta et tyskkurs? Ta et lynkurs i tysk da vel! I løpet av et intensivkurs i tysk lærer du tysk raskt og effektivt. Enten du er på et nybegynnernivå og trenger et generelt tyskkurs, eller du har praktisert tysk over lenger tid og bare trenger å finpusse på enkelte områder, har vi et program som passer for deg.