Språkkurs

Tyskkurs

Tyskkurs
4.8
1089
(1 089 rangeringer)
4.8
Hva er vel bedre enn å lære tysk på tyskkurs?

Å melde deg på et tysk språkkurs er den beste investeringen du kan gjøre dersom du vil lære å snakke språket flytende på en effektiv måte. Ikke bare vil du lære tysk raskt, du vil også få gleden av å bli kjent med den spennende, tyske lokalkulturen.

Finn et program

EF Språk i Utlandet

EF Språk i Utlandet

19-25 år
2-24 uker
Lær et språk raskere på en akkreditert EF skole. Velg mellom 10 språk på 50 destinasjoner. Start ditt språkkurs hver mandag.
Destinasjon: Tyskland
EF Språk i Utlandet

EF Språk i Utlandet

25+ år
1-24 uker
Kickstart din internasjonale karriere med et språkkurs i en av verdens mest spektakulære storbyer. Designet for voksne og profesjonelle.
Destinasjon: Tyskland
EF Språkreiser

EF Språkreiser

10-19 år
2-24 uker
Lær et språk i utlandet med et fleksibelt individuellt kurs eller på en gruppereise ledet av en EF kursleder.
Destinasjon: Tyskland
EF Studieår i Utlandet

EF Studieår i Utlandet

16+ år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner språk og akademiske studier på en eller flere av våre destinasjoner. Bli flytende i språk, opplev verden og utvid ditt internasjonale nettverk.
Destinasjon: Tyskland
EF Språk i Utlandet

EF Språk i Utlandet

50+ år
2-24 uker
Sett av tid til deg selv med våre språkkurs i utlandet for voksne over 50 år. Her får du variert undervisning og aktiviteter som er spesielt tilpasset dine interesser.
Destinasjon: Tyskland

Utforsk våre destinasjoner

Hvorfor ta et tyskkurs?

Vi har en lang tradisjon for kulturutveksling med våre naboer i øst, og Tysklands økonomiske fremgang de siste årene har igjen gjort landet til et populært reisemål for språkreiser. En tsyk språkkurs kan variere fra noen uker til noen måneder - alt avhenger av hvor lenge du ønsker å bli og hva du vil oppnå i løpet av oppholdet.

I løpet av språkreisen tar vi hensyn til målene dine og hjelper deg med å forberede deg til en offisiell språkeksamen, finne en praksisplass eller søke på tyske universiteter. Tyskland har et av de mest dynamiske arbeidsmarkedene i Europa, og mange tar sitt første skritt mot en lang og vellykket karriere her.

Hvis du tar deg tid til å fordype deg i et språk, lærer du mer effektivt og raskere. Et tyskkurs i udlandet er derfor et svært logisk valg. Tysk har kompliserte grammatiske strukturer som kan få selv de med de beste språkkunnskapene til å nøle. Å lære tysk krever derfor mye øvelse.

Og det er nettopp det et tysk språkkurs gir deg: flere timer med praktiske forklaringer hver dag, etterfulgt av utflukter, aktiviteter og fritid der du kan bruke alt du har lært i praksis. Du kan ikke snakke flytende tysk bare ved å trene hukommelsen, uansett hvor smart du er. Et tyskkurs gjør at du lærer raskere og er mer tilgjengelig for alle typer studenter.

En tysk språkkurs er mer enn bare undervisning

Undervisningen på et tyskkurs foregår alltid på en dynamisk og engasjerende måte som skiller seg fra vanlig ansikt-til-ansikt-undervisning: I tråd med metoden som brukes i klasser for yngre studenter, er timene en blanding av forelesninger og aktiviteter som gjør det lettere å lære og underholder selv voksne studenter. Alle vet jo at den beste måten å lære et språk på er å leve det!

Klasseromsundervisning er viktig for å lære tysk, men det er ikke nok. På kursene våre i Tyskland får du fordype deg i det tyske språket: Du snakker det hele dagen i ulike hverdagssituasjoner. Tyskkursene er lagt opp slik at du får en god blanding av studier og moro. EF arrangerer ulike aktiviteter og utflukter, slik at du både i og utenfor klasserommet får mange muligheter til å forbedre tysken din sammen med medstudentene dine!

Legg merke til hvordan språkferdighetene dine forbedres når du blir venner med klassekamerater fra hele verden, lærer hvordan det offentlige transportsystemet fungerer og øver deg på dialekten når du bestiller kaffe og smørbrød i pausen. Kursene våre er en unik mulighet til å oppleve det tyske språket, fordype deg i kulturen, møte nye mennesker og oppdage et interessant og historisk rikt reisemål.

Lær å snakke tysk med selvtillit i udlandet

EF har kurs for alt fra unge til voksne, fra nybegynnere til viderekomne. Og for alle: Å lære tysk i udlandet er den aller beste måten å mestre språket på. På våre skoler fokuserer vi mye på kommunikasjonsferdigheter, slik at du lærer å snakke tysk med selvtillit.

Du får rikelig med fritid til å gå ut i byen og praktisere dine nye språkkunnskaper, så du lærer garantert både i og utenfor klasserommet. Etter et tyskkurs vil du være overrasket over dine nye språkkunnskaper og motivert til å fortsette å forbedre tysken din.

Hvis du lurer på når det passer best å dra på tyskkurs, er svaret "når som helst". Landet har massevis av arrangementer og steder å besøke på fritiden året rundt. De ansatte på EFs språkskoler arrangerer dessuten ulike typer utflukter og aktiviteter, slik at du kan oppdage hva Tyskland har å by på hele året. Du kan også reise når som helst på året og nyte de ulike årstidene.

Ofte stilte spørsmål

Hvor kan jeg lære tysk?

München er en moderne by full av historie, noe du vil lære om i løpet av tysk språkkurset ditt. Byen er hjemsted for århundregamle historier som du vil elske. München er full av middelalderkatedraler og nyklassisistisk arkitektur.

Berlin er en by med mange fasetter. Utforsk det hippe utelivet mens du lærer om den tyske hovedstadens rike kultur. Er du kunstelsker? Da har Berlin mye å by på, fra gatekunst som graffiti til moderne og historiske museer. Har du lyst til å lære tysk og bli kjent med tysk kultur? Da bør du velge et språkkurs Tyskland i Berlin.

Hvor raskt gjør jeg fremgang med et tysk språkkurs?

Takket være våre effektive undervisningsmetoder vil du garantert gjøre fremskritt hver sjette uke på et av våre tyskkurs. Hvor store fremskritt du gjør og hvor raskt tysknivået ditt forbedres, avhenger imidlertid av flere faktorer:

  • Lengden på kurser - Du kan velge mellom ulike kurslengder, og på to måneder vil du naturligvis gjøre større fremskritt enn på fjorten dager.
  • Intensiteten - Intensiteten på tyskkurs spiller også en rolle for fremgangen din på vår skole. Jo flere leksjoner du har om dagen, desto mer kan du lære, selv om fritiden selvfølgelig også er en viktig komponent, forutsatt at du praktiserer språket på fritiden.
  • Motivasjon og selvtillit - Til slutt spiller også motivasjon og selvtillit en rolle. Hvor sterkt ønsker du å mestre det tyske språket? Men uansett hvor lenge eller intensivt du studerer på skolen vår i Tyskland: Du vil definitivt gjøre fremskritt. Nøyaktig hvor mye, er opp til deg.

Hva er det som gjør det så verdifullt å lære tysk?

Listen over aktiviteter du kan gjøre i løpet av tyskkurset er uendelig lang. Klimaet og det kuperte landskapet er vakkert og fullt av grønne skoger og vakre elver. Tyske byer er fulle av museer, historiske steder, kirker og parker.

Tysk industri er verdenskjent, og mange fabrikker og bryggerier holder åpent hus for besøkende. Hvert år arrangeres det også mange ulike festivaler der du kan smake på lokale spesialiteter, se på tradisjonell dans og oppleve humor og glede. Alt dette ser ut som ren avslapning, men i virkeligheten øver du på tysken din samtidig. Det er nettopp det som gjør et tysk språkkurs så verdifullt.

Hvor skal jeg bo under et tyskkurs?

Hvis du vil ha en smak av det tyske familielivet, kan du velge å bo på et pensjonat. Her spiser og prater du hjemme med lokalbefolkningen, samtidig som du får praktisert tyskkunnskapene dine hver dag. Ønsker du en mer uavhengig livsstil under tysk språkkurset, kan du bo i en av våre studentboliger, leie en leilighet eller bestille et hotellrom. Valget er ditt.

Hva betyr et tyskkurs for karrieren min?

Tysk er et av verdens viktigste språk og snakkes av 200 millioner mennesker verden over. Siden det er det mest utbredte morsmålet i EU, kan du ikke se bort fra tyskens politiske og økonomiske betydning. Et tysk språkstudium er den beste måten å få et uendelig utvalg av karrieremuligheter og personlige muligheter i den tyske verden. Enten du ønsker å gi karrieren en pangstart eller, fremfor alt, få en bedre forståelse av Tysklands lange og fascinerende historie, er våre språkreiser den beste måten å dra full nytte av alt landet har å by på.

Hvorfor EF?

Tillit

Vi har over 50 års erfaring, og vårt rykte er verdenskjent.

Koble til

Lær med studenter fra over 100 land.

Tilpass

Utforsk verden gjennom våre programmer i over 50 globale destinasjoner.

Oppnå

Lær raskere og mer omfattende med EF-metoden.

EF hele veien

Våre egne skoler og kontorer over hele verden sikrer enestående kundeservice.

Globalt akkreditert

Vår undervisningsekspertise og tilnærming til læring blir anerkjent globalt.