Språkkurs i tysk i Tyskland

Hva er vel bedre enn å lære tysk i Tyskland på språkkurs i Tyskland? Å melde deg på et språkkurs i Tyskland er den beste investeringen du kan gjøre dersom du vil lære å snakke tysk flytende på en effektiv måte. Ikke bare vil du lære tysk raskt, du vil også få gleden av å bli kjent med den spennende, tyske lokalkulturen.

Språkkurs i tysk i Tyskland
EF Studieår i Utlandet

EF Studieår i Utlandet

16 + år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner språk og akademiske studier på en eller flere av våre destinasjoner. Bli flytende i språk, opplev verden og utvid ditt internasjonale nettverk.
Destinasjon: Tyskland
By: BerlinMünchen
EF Språk i Utlandet

EF Språk i Utlandet

16 + år
2-24 uker
Lær et språk raskere på en akkreditert EF skole. Velg mellom 10 språk på 50 destinasjoner. Start ditt språkkurs hver mandag.
Destinasjon: Tyskland
By: BerlinMünchen
EF Språkreiser

EF Språkreiser

10 - 17 år
2-4 uker
Gruppereiser
Opplev verden med en EF språkreise og bli kjent med mennesker fra hele verden i en EF Global Village.
Destinasjon: Tyskland
By: München

Søk basert på populære destinasjoner

Språkkurs i Tyskland

Et språkkurs i Tyskland er et naturlig valg dersom du ønsker å lære tysk grundig og effektivt. Tysk grammatikk kan være en hard nøtt å knekke, så det er en fordel å lære tysk i Tyskland der du omgås tysktalende daglig og blir nødt til å praktisere språket fra første dag. Et tyskkurs i Tyskland er en perfekt kombinasjon av språkundervisning, organiserte aktiviteter og nok fritid til å utforske nærområdet sammen med venner etter skoletid. Pugging av gloser er langt fra tilstrekkelig dersom du vil lære å snakke flytende tysk, et tysk språkkurs i Tyskland derimot, gir deg en naturlig tilnærming til språket noe som gir deg bedre forutsetninger for å beherske språket godt i løpet av kort tid.

Så mye å oppleve!

Listen er lang over ting som må gjøres og attraksjoner som må oppleves mens du tar et språkkurs i Tyskland. Nyt de vakre omgivelsene som omringer deg og dra på utflukt til de frodige skogene hvis du vil få ro i sjelen og trenger en liten pause fra det hektiske hverdagslivet. Hvis du derimot trives best med en hektisk hverdag i en pulserende storby, er München og Berlin midt i blinken for deg. Tysklands største byer har et fantastisk kulturtilbud med utallige severdigheter og museer, flotte parkområder og et vibrerende uteliv. Det brede kulturtilbudet er noe av grunnen til at språkkurs i Tyskland er så populært blant internasjonale studenter, aktivitetstilbudet i Tyskland er som skreddersydd for unge studenter. Den tyske pubkulturen er helt spesiell, de mange autentiske ølbryggeriene er anerkjent verden over og åpne for besøkende på dagtid. I tillegg er landet kjent for sine mange festivaler, delta på en av de årlige festivalene mens du tar et tyskkurs i Tyskland og smak på lokale spesialiteter og lær tradisjonell tysk folkedans mens du blir bedre kjent med både tyskere og internasjonale klassekamerater. Du kommer utvilsomt til å få en uforglemmelig opplevelse hvis du melder deg opp på et språkkurs for å lære tysk i Tyskland.