Om oss

Erfaring, kvalitet og innovasjon siden 1965. I over 50 år har EF åpnet verden gjennom utdanning; et mål som er mer viktig nå enn noensinne. EF er verdens største private selskap innen utdanning, og våre fleksible programmer gjør studentenes drømmer til virkelighet ved å transformere deres språk-egenskaper, selvtillit og kulturelle forståelse.

Åpner verden gjennom utdanning

EF-Metoden baserer seg på et enkelt prinsipp: jo bedre tilpasset ditt program er til dine personlige mål og behov, jo raskere lærer du. Med EF-Metoden er varige språkkunnskaper garantert - uavhengig av forkunnskapene og morsmålet ditt. Takket være EF-Metodens kombinasjon av erfarne lærere, interaktive skoleleksjoner, teknologi-assistert øving, evneutviklende prosjekt-arbeid og virkelig fordypning, vil du oppnå maksimal fremgang gjennom din tid i utlandet. Våre høye standarder for utdannelse er globalt anerkjent, med akkrediteringer fra organisasjoner som British Council, EAQUALS og ACCET.

Vårt forskningsnettverk

EF samarbeider med toppuniversiteter for å fundamentalt forbedre måten studenter lærer språk på. Eksperter i nettverket utforsker fremgang i lingvistikk, undervisning, teknologi, prøvetakning og kulturell fordypning. Sammen er vi dedikert til forskning og innovasjon som kommer til å forme fremtiden innen språklæring.

Medlemmer av EFs forskningsnettverk inkluderer:

  • University of Cambridge

  • Peking University

  • EF EdTech

EF studier i utlandet

EF tilbyr et bredt spekter av programmer for studier i utlandet, fra gruppereiser og språkkurs med fleksible lengder til akademiske langtidsprogrammer for å sikre flytende språkkunnskaper. Lær et språk i utlandet med en all-inclusive gruppe ledet av en EF-leder, eller på et individuelt språkkurs. Skap minner for livet med venner fra hele verden samtidig som du lærer et språk og fordyper deg i en ny kultur med EF.

Bestill en gratis brosjyre

EF Pro Cycling

I 2018 gikk EF inn i proffsykling-verdenen ved å tilegne oss vårt UCI WorldTour lag - og samlet 30 EF-syklister som representerer 15 nasjonaliteter. I 2022 vil EF også bli tittelsponsor av det lengst-varende profesjonelle kvinnesyklingslaget i Nord-Amerika. Kvinnelaget vårt vil hete EF Education-TIBCO-SVB. Viktigst av alt jobber vi med å sette standarden for lønninger på kvinnesiden av sporten, gjennom å betale alle våre fulltids-kvinneryttere den samme minstelønnen som en WorldTour-profesjonell mann på toppnivå.

EF og de Olympiske Leker

Vennskap. Fortreffelighet. Respekt. Disse er kjerneverdiene i den olympiske bevegelsen. Siden baron Pierre de Coubertin grunnla de moderne Olympiske Lekene har den Internasjonale Olympiske Komité oppfordret unge og voksne til å jobbe mot en bedre, mer fredelig verden. Dette er et oppdrag vi har god forståelse for hos EF. Siden 1988 har EF jobbet med OL for å utforme og tilby en rekke utdanningsløsninger som fremhever forståelsen og samhørigheten ved OL og Paralympics. Vi har tilbudt digital læringstesting for frivillige, utformet digitalt pensum om sport og olympisk vertskap for studenter og lært profesjonelle språkkunnskaper til de organiserende komitéene.

Våre samarbeid

Vi er beæret over å være utnevnt som den pålitelige leverandøren av språk og utdannelse ved OL, i fortid og i fremtid.

  • Offisiell samarbeidspartner for språkundervisningstjenester ved sommer-OL i Tokyo i 2020

  • Offisiell sponsor av undervisningstjenester ved vinter-OL i PyeongChang i 2018

  • Offisiell tilbyder av språktjenester ved sommer-OL i Rio i 2016

  • Offisiell tilbyder av språkprogrammer ved vinter-OL i Sotsji i 2014

  • Offisiell tilbyder av språktjenester ved sommer-OL i Beijing i 2008

  • Offisiell språkskole ved sommer-OL i Seoul i 1988