Klasseturer

Del verden med studentene dine. Inspirer til språklæring gjennom kulturell fordypning ved å hjelpe studentene dine med å studere et språk i utlandet. Ta kontakt med en av EFs studieveiledere, så kan vi hjelpe deg med å planlegge en EF klassetur eller assistere studentene dine i å planlegge sin egen.

Planlegg klasseturen deres

Vi organiserer en komplett opplevelse for deg og studentene dine - inkludert språkleksjoner, transport, innkvartering og aktiviteter.

Kursleder

En erfaren EF-leder vil være ved din side for å støtte deg gjennom hele turen. Det finnes alltid et vennlig fjes som står klart til å svare på alle spørsmål dere måtte ha, og vise dere det beste ved destinasjonen dere har valgt.

Action-fylte aktiviteter

Våre aktivitetsledere organiserer lokale utflukter, helgeturer, kulturelle innblikk, middager, cruise og mye mer for å sikre at opplevelsen blir en dere aldri vil glemme.

Måltider

Enten du nyter et måltid med din lokale vertsfamilie eller spiser på campus kafeteriaen vår, Crave Kitchen, vil du få en god smak av den lokale maten.

Innkvartering

Når leksjonene er ferdig for dagen er det viktig at du har et komfortabelt sted du kan kalle hjem. Vi tilbyr en variasjon av ulike måter du kan leve som en lokal på mens du bor i utlandet.

Fly-bestillinger

EFs reisetjenester kan hjelpe med å arrangere flyturene dine med passende mellomlandinger til konkurransedyktige priser.

Transport til/fra flyplassen

Vår transporttjeneste venter på deg ved ankomst og står klar til å ta deg med tilbake til flyplassen ved avreise.

Visum-søknader

Vi er eksperter på visum. Hvis du og studentene dine trenger et, står vi klare til å hjelpe deg gjennom hele prosessen.

Velg det perfekte kurset for dine studenter

Studentene dine vil oppleve garantert fremgang i språklæringen med vår innovative læringsmetode som kombinerer klasseromsleksjoner, interaktive verktøy og kulturell fordypning.

Fordeler for deg

Utvid klasserommet ditt ved å teste ut pensum i praksis når studentene dine fordyper seg i et internasjonalt læringsmiljø. Dette er en mulighet til å vise studentene dine hvordan språk og kultur er tett sammenknyttet, enten det er gjennom et museumsbesøk, en tur i en park, omvisning om historisk arkitektur eller et besøk til et lokalt marked. Åpne dine studenters øyne for nye opplevelser, kulturer og en verden av muligheter. Nyt en gratis tur til utlandet med autentiske kulturelle opplevelser. Prisen for deg som gruppeleder for skoleklassen dekker vi. Denne unike læreropplevelsen gir deg muligheten til å observere hvordan EF lærer bort språk, samtidig som du deler de beste øvelsene med våre lærere, som snakker språket som morsmål.

Kontakt oss

Våre destinasjoner

Velg destinasjonen din for studier i utlandet for å lære mer om byen og skolen.