Lærer-opplæringskurs

Hold klasseromsteknikkene, idéene og metodene dine oppdatert. Våre lærer-opplæringskurs i utlandet øker selvtilliten din i klasserommet og introduserer deg for ideer og konsepter som gir praktisk hjelp ved læring i hverdagen. Lærer-opplæringskursene er tilgjengelige for kvalifiserte engelsk-, spansk-, tysk- og fransklærere.

32

Leksjoner/uke á 40 min per leksjon

Velkomst-event ved ankomst og farvel-fest ved avreise Observer leksjoner og øv på å undervise med andre lærere Bo på dobbeltrom med halvpensjon hos vertsfamilie Motta materiell til lærer-opplæringskurs EF Teacher Training Certificate EF utflukter og aktiviteter (tilleggs-gebyrer) Cambridge Teaching Knowledge Tests, TKT (gebyr, frivillig)

Nivå

Språkkrav på minimum B2

Varighet

Fra 1 til 4 uker

Oppstartsdato

Oppstartsdatoer varierer avhengig av destinasjonen og varigheten som er valgt. Spør en av kursveilederne våre.

Beskrivelse

Kurset tilbyr muligheten til å utforske og diskutere aktuelle klasseroms-metoder og til å analysere oppdaterte læringsidéer. Hovedvekten vil ligge på praktiske forslag og studenters motivasjon, som vil hjelpe med å forbedre læringsteknikker tilbake i klasserommet. Dere vil sammenlikne undervisningsstiler og praksiser på tvers av en rekke ulike land, og se kontrastene mellom de store tilnærmingsforskjellene som finnes internasjonalt i profesjonen.

Kursinnhold

Følgende dekkes ofte, men det varierer basert på kurslengden:

Kulturell kompetanse

Klasseromsledelse

Læring gjennom media

Uttale

Grammatikk

Leksis

Task-based learning (TBL)

Metoder og tilnærminger

Observasjon og rollespill

Hvor kunne du tenke deg å ta dette kurset?