Individuelle studieturer

Inspirer til språklæring gjennom kulturell fordypning ved å hjelpe studentene dine med å lære et språk i utlandet. Studentene kan reise selvstendig på et språkkurs i utlandet, med fleksibel lengde på mellom 2 uker og 1 år, og kursstart hver mandag. På våre anerkjente EF International Language Campuses kommer de til å møte studenter fra over 100 forskjellige land og oppleve rask fremgang - fra livlige klassediskusjoner til action-fylte sosiale aktiviteter.

Velg det perfekte kurset for dine studenter

Studentene dine vil oppleve garantert fremgang i språklæringen med vår innovative læringsmetode som kombinerer klasseromsleksjoner, interaktive verktøy og kulturell fordypning.

Fordypende læring

EFs programmer for studier i utlandet tilbyr et livsendrende, virkningsfullt dyp-dykk inn i en lokal kultur og et lokalt språk. Studentene dine vil utvikle språkkunnskapene sine samtidig som de utforsker destinasjonen sin med nye venner. Et språkfordypende program er med god margin den raskeste måten å lære et fremmedspråk på, enten de øver på de nye kunnskapene sine ved middagsbordet hos vertsfamilien eller mens de besøker lokale landemerker.

Kontakt oss

EF all the way

Vi organiserer en komplett opplevelse som inkluderer språkleksjoner, transport, innkvartering og aktiviteter.

Støttenettverk

EFs ansatte deler en dedikasjon til å sikre at du føler deg hjemme under reisen din til utlandet. Enten du bare trenger litt vennlige råd, hjelp til å planlegge helgeaktiviteter eller veibeskrivelse til sentrum - døren til kontoret deres står alltid åpen.

Visum-søknader

Vi er eksperter på visum. Hvis du og studentene dine trenger et står vi klare til å hjelpe gjennom hele prosessen.

Transport til/fra flyplassen

Vår transporttjeneste venter på deg ved ankomst og står klar til å ta deg med tilbake til flyplassen ved avreise.

Innkvartering

Vi tilbyr innkvarteringsalternativer som kan hjelpe studentene dine med å integrere seg i den lokale kulturen. Enten du velger at de skal bo hos en av våre vertsfamilier eller på campus - de kommer til å oppleve kvalitet og komfort.

Måltider

Uavhengig av om du nyter måltider med din lokale vertsfamilie eller spiser i skolekafeteriaen vår, Crave Kitchen, vil du få en smak av den lokale maten.

Fly-bestillinger

EFs reisetjenester kan hjelpe med å arrangere flyturene dine med passende mellomlandinger til konkurransedyktige priser.

Våre destinasjoner

Velg destinasjonen din for studier i utlandet for å lære mer om byen og skolen.