Start ditt studieår i november eller januar, start din reise idag!
EF University Foundation Program
EF University Foundation Program

EF University Foundation Program

Forbered deg til et universitetsstudie i et engelsktalende land
30/32 Timer per uke
(40 minutters leksjoner)
  • Lengder:
    6 måneder / 9 måneder / 11 måneder
  • Oppstart:
    Januar / April / September

Få ferdighetene som er nødvendige for å lykkes

Vårt EF University Foundation Program gir deg alle nødvendige ferdigheter for å kunne studere ved et krevende universitet i utlandet. Dette intensivprogrammet vil få deg opp på et nivå som gjør det enklere for deg å prestere godt ved et engelskspråklig universitet. 

Spesialiserte kurs 

Du lærer essensielle studieteknikker som essayskrivning, kritisk tenkning og gruppearbeid i tillegg til å forberede deg til å ta nødvendige tester som er obligatorisk for inntak til universiteter, inkludert IELTS, TOEFL og SAT. I tillegg vil pensumet i programmet gi deg innblikk i det lokale undervisningssystemet. Du kan spesialisere deg innen fag som International Communications, Business, Information Technology, Law, Media & Communications, Tourism, Sports Science, Art & Science, Engineering med mer

Garantert plassering

Studenter som fullfører vårt program er garantert inntak til et av våre 150 samarbeidsuniversiteter i Storbritannia, USA, Canada, Australia og Singapore. For å hjelpe deg å lykkes vil en dedikert University Pathway Manager rådgive deg om søknadsprosessen til universitetet, inkludert å finne passende studieretning, universitetsbesøk, søknadsmateriale og frister. 

Våre prestisjefulle partneruniversiteter

Vårt sterke samarbeid med universiteter verden rundt gjør at du har et bredt spekter av muligheter. Beviset er tydelig i våre resultater – 100% av studentene som har fullført dette studiet har fått inntak på et av våre partneruniversitet, eller andre prestisjefulle universitet inkludert the University of Oxford, University of Cambridge, London School of Economics and Political Science, Harvard University, Massachusetts Institute of Technology og the University of Sydney.

EF Learning Guarantee
EF's Læringsgaranti
Vår læringsgaranti betyr at du vil ha en progresjon på et kursnivå hver sjette uke - hvis ikke studerer du gratis til du kommer deg dit.