Historier fra våre internasjonale boardingskoler

10 grunner til at New York er det beste stedet å studere

New York City er hovedstaden av kjas og mas og har det mest globale og anerkjente finanssenteret i verden. Med så mange muligheter å tilby studenter, kunne ikke den amerikanske drømmen av muligheter vært mer ekte her. De fantastiske skyskraperne, prestisjetunge universitetene og den unike blandingen av kulturer, gjør New York til en av de mest populære destinasjonene i verden.

Her er 10 grunner til at jeg tror New York er det beste stedet å studere.

  1. Et knutepunkt for studenter

Med over 400 høgskoler og universiteter, som inkluderer New York University, Columbia University, Cornell University, gir byen en lærerik utdanning for studenter med alle interesser. Mer enn 100 000 studenter fra hele verden kom til New york for å studere i 2017. Dette er 11% av alle internasjonale studenter som kommer til USA, noe som gjør det til en av de mest populære statene i landet.

  1. Ulikheter

New york er hjemmet til folk fra over 110 forskjellige land, og er et av de mest diversifiserte stedene i verden. I New York City finner du folk med neste alle slags religioner og etnisk bakgrunn. Å kunne oppleve og hengi seg til så mange kulturer på ett sted, gjør det unikt å studere og bo i New York.

  1. Ubegrenset underholdning

Det er umulig å kjede seg når du bor i New York. Uansett hva du liker – teater, karate eller minigolf, i New York finner du alltid noe for deg og dine interesser. Med konsterter og forestillinger hver dag har du mye å velge i.

  1. Amerikanske muligheter

Med over 50 av Fortune Global 500-selskapene, kan New York tilby internship for studenter som vil oppleve hvordan det er å jobbe i et multimilliardærfirma. Fra modelleringsbyråer til bankkorporasjoner, er det ingen bransje som ikke opererer i denne staten.

  1. Et paradis for bokelskere

New York huser nesten 100 offentlige biblioteker med flere bøker enn du noen gang kan lese i ett liv. Med bibliotekenes rolige og fredelige omgivelser, vil du føle at du har gått tilbake i tid. Millioner av bøker, kart og magasiner er tilgjengelig på disse bibliotekene – Det kan være den flukten fra hverdagen du trenger.

  1. Det beste stedet å være en matelsker

Med over 800 000 restauranter og kafeer i New York, dekker de alle slags smaker og retter. Her finner man alt fra 99 cent pizza til Michelin-stjerne restauranter. Det er også et perfekt sted for veganske og vegitariansk mat. Og hvis du er en kaffeelsker, som meg selv, vil du oppdage at det er kaffebarer på hvert hjørne uansett hvor du går.

  1. Den travle hovedstaden

Alle som bor i New York, vil fortelle deg om den travle kulturen som flertallet av staten er en del av. New Yorkere er noen av de mest nidkjære menneskene du noen gang vil møte. Arbeidsetikken de følger er uten sidestykke, og det er ingen tvil om at denne typen miljø vil inspirere deg til å jobbe hardt og utfordre deg selv til å bevege deg ut av din komfortsone for å maksimere sjansene for suksess i alle felt.

  1. Å komme seg rundt er lett

24/7 Subway-systemet hjelper deg med å komme deg dit du vil raskt til en svært billig pris. Hvis de noen gang er for overfylt, er busser også tilgjengelige. Personlig foretrekker jeg å spasere gjennom de pulserende og berømte gatene i New York, som aldri blir kjedelige.

  1. Kunst og historie

For alle kunst- og historieelskere har New York mer enn 100 museer som inneholder mer enn 100.000 artefakter fra forhistorisk tid til det mer moderne. Den spennende historien til New York finner du på verdensklasses museer over hele byen. Det kan ta deg flere dager å oppleve noen av de største museene i byen.

  1. Det er fredfullt i all galskapen

De 180 offentlige parkene vil være ditt sted å gjøre lekser, lese bøker eller bare ta en spasertur. På et sted hvor det skjer så mye hver eneste dag, kan parker som Central Park og Bryant Park hjelpe deg å balansere all den galskapen og aktiviteten til det fredelige miljøet og den naturlige skjønnheten.

Les mer om EF Academy i New York Les mer her...

Del denne artikkelen