Historier fra våre internasjonale boardingskoler

Caroline velger utveksling til California

 

Høsten 2020 åpner vi et helt nytt campus i Pasadena, California! Vi har tatt en kjapp prat med Caroline som skal begynne på Nannestad videregående skole, og som har bestemt seg for å ta VG2 i California! Sjekk ut hva hun gleder seg til – og hva hun er nervøs for.

 

Hvorfor valgte du skolen vår i California?

Jeg har tenkt mye på å dra som utvekslingsstudent siden jeg gikk i sjette klasse. Jeg kjenner noen som gikk på skolen i New York for noen år tilbake og jeg syntes det hørtes så spennende ut. Jeg hadde alltid tenkt at skolen i New York var skolen jeg skulle gå på, men så hørte jeg at det skulle åpne en  i California det året jeg starter og da ombestemte jeg meg med en gang. Jeg har tilbrakt mye tid i Florida som ung siden vi har hatt ett hus der i åtte år. Jeg har bodd der i tre år og jeg har savnet det en del og jeg tror California blir et fint sted å vekke tilbake de gode minnene. Jeg synes klimaet der er mye bedre enn i New York og jeg har vært en del i New York gjennom årene så det blir veldig spennende å dra til en helt ny stat jeg aldri har vært før.

Hva gleder du deg mest til?

Jeg gleder meg veldig til å møte studenter/ungdommer fra andre land rundt i verden. Jeg elsker å møte nye mennesker og ideen om at jeg får gjort det samtidig som jeg studerer gjør meg veldig glad. Jeg gleder meg til nye erfaringer og tror det blir et veldig nytt og spennende kapittel i livet mitt. Jeg gleder meg til å fordype meg og avansere engelsken min.

Hvilke erfaringer håper du å kunne ta med deg videre etter utvekslingen?

Jeg håper året i California gjør meg mer moden og kommer til å forme meg til en mer selvstendig og mer erfaren person. Jeg håper jeg blir kjent med mange nye mennesker og får nye venner. Og håper det hjelper meg videre med videre studier etter videregående.

Er det noe du er spent på/nervøs for?

Jeg er nok mer spent enn nervøs. Men for det meste så gleder jeg meg bare!

 

Vi ønsker Caroline og resten av gjengen som skal til California lykke til med utvekslingen – gjør dere klare for en opplevelse dere aldri vil glemme.

Har du lyst til å reise på utveksling til California? Les mer her

Del denne artikkelen