Historier fra våre internasjonale boardingskoler

Byggeprosessen EF Academy California – Del 1

Vi har vært i California for å se hvordan det går med byggingen av vår nye internasjonale boardingskole. Foreløpig er hele campus en stor byggeplass – men wow – dette kommer til å bli fantastisk. Campuset er lokalisert i Pasadena, som er en trygg og rolig forstad 15 minutter nord for Los Angeles. Skolen bygges i Skandinavisk stil med betong, farger og store vinduer som slipper inn mengder med deilig solskinn.

Stor boltreplass for elevene

Campus er 60 mål stort – bestående av blant annet palmer, frukttrær, sosiale uteområder, basketball-, fotball- og sandvolleyball-bane samt basseng. Det vil være 10 bygg dedikert til å læring, utvikling og bo. Det er laget store fellesarealer både inne og ute for å sørge for en god og sosial atmosfære.

4 slike bygg er tilegnet soverom til elevene.

Store og luftige rom.

Kafeterian blir hjertet av campus – lokalisert midt på campus. Her blir det store sitteområder både ute og inne, slik at morgenkaffen kan nytes i solen om man skulle ønske det.

Nøkkelfakta

  • 10 bygg
  • 900 senger
  • 60 mål
  • 57 toppmoderne klasserom
  • Store vinduer
  • Mange sosiale soner både inne og ute
  • Utendørs basketball-, volleyball- og fotballbane samt svømmebasseng
  • Dansestudio, store auditoriumer og kunststudioer

Står klart høsten 2022

Prosjekteamet kunne garantere oss at hele campus står klart til høsten 2022 når det første kullet ankommer campus.

Skal du reise på ferie til California og har lyst på en guidet tur av campus? Ta kontakt med oss, så kan vi arrangere det for deg!

Området rundt skolen

Pasadena oppleves som en hjemmekoselig forstad, med kafeer, restauranter og butikker i nærområdet. Skolen ligger midt i et boligområde, noe som gjør at beliggenheten føles sentral og som en integrert del av byen. Du kan gå overalt, da avstandene ikke er så store sammenlignet med andre byer i California, og i USA forøvrig.

Gamlebyen i Pasadena har alt du kan tenke deg av butikker, inkludert Apple Store, Mac, Sephora, HM og Victorias Secret. Skulle det være noe du savner har du muligheten til å ta en Uber eller taxi til Los Angeles.

Du finner mange koselige gater fylt med kafeer og restauranter i Pasadena.

Campus ligger tett på fine boligområder, som fremstår som trygge og rolige.

For flere bilder og videoer, ta en titt på Instagram @efacademy.norge og highlighten «California». Følg med videre – del 2 kommer snart!

Lyst til å reise på utveksling? Bestill en gratis brosjyre

Del denne artikkelen