Historier fra våre internasjonale boardingskoler

Andrea velger utveksling til New York

Snart er det avreise for våre 2019-elever! 3. september reiser de til EF Academy Oxford, Torbay eller New York. Vi har tatt en kjapp prat med Andrea, som går på Sandvika videregående skole, og som har bestemt seg for å ta VG2 i New York! Sjekk ut hva hun gleder seg til – og hva hun er nervøs for.

Hvorfor valgte du skolen vår i New York?

Jeg har alltid likt New York og det virker gøy å kunne få oppleve den travle og spennende byen.

Hva gleder du deg mest til?

Jeg gleder meg mest til å få nye venner og kunne oppleve nye kulturer i hverdagen.

Hvilke erfaringer håper du å kunne ta med deg videre etter utvekslingen?

Jeg håper jeg blir mer selvstendig og at jeg får mye ny kunnskap om andre land og kulturer.

Er det noe du er spent på/nervøs for?

Jeg er veldig spent på å møte romvennene mine. Og jeg tror det kan bli utfordrende å bare snakke engelsk i starten.

Fra tidligere elever vet vi at engelsken ofte er noe de er nervøse for, men også det enkleste hinderet å overkomme! Vi ønsker Andrea og resten av gjengen lykke til med utvekslingen – gjør dere klare for en opplevelse dere aldri vil glemme.

Vil du oppleve drømmeåret i New York? Les mer her

Del denne artikkelen