Historier fra våre internasjonale boardingskoler

Forventninger til New York

Det er en veldig spennende tid elevene våre har i vente. Snart går turen til EF Academy hvor de skal starte sitt nye liv på en internasjonal boardingskole. Vi intervjuet vår nye elev, Isabel, for å høre litt om hennes tanker og forventninger før hun reiser. 

Hvorfor valgte du skolen vår i New York?

Jeg synes at det var vanskelig å velge om jeg skulle søke på skolen i Oxford, eller skolen i New York, men jeg endte opp med å velge å søke til skolen i New York fordi jeg likte godt det jeg leste om skolen på sidene til EF, og jeg fikk i tillegg et veldig godt inntrykk at skolen og miljøet der etter at jeg så på den digitale omvisningen.

Hva gleder du deg mest til?

Jeg tror det jeg gleder meg mest til er å få nye venner og å bli kjent med mennesker som kommer fra andre land og kulturer.

Hvilke erfaringer håper du å kunne ta med deg videre etter utvekslingen?

Kanskje det å være mer selvstendig. Når jeg har et problem nå kan jeg spørre om hjelp hjemme, men når jeg er borte må jeg nok ta mer tak i ting selv. En annen ting jeg håper jeg kan ta med meg videre er å ha en bedre forståelse for andre kulturer.

Er det noe du er spent på/nervøs for?

Det jeg er mest nervøs for er å gå på skole et sted som jeg aldri har vært før, og som er så langt vekke fra alle jeg kjenner. Jeg er også litt nervøs fordi jeg ikke er kjent med skolesystemet der.

Hva er forventningene dine?

Forventingene mine er å bli bedre i språk, og kanskje å få utfordre meg selv på en annen måte enn det jeg har før.

 

Vi gleder oss til å høre mer om opplevelsen til Isabel og alle våre elever gjennom året som kommer!

Vil du lære mer om EF Academy? Bestill brosjyre her

Del denne artikkelen