Historier fra våre internasjonale boardingskoler

Hvordan søke på EF Academy

Har du lyst til å reise på utveksling, men er usikker på hvordan søknadsprosessen fungerer? Les de enkle trinnene her. Og husk – søknaden er helt uforpliktende. Selvom du ikke er helt sikker på om du vil reise, kan du starte på en søknad.

Søknadsprosessen

Er du usikker på hvor du vil reise eller hvilken linje du bør gå? Bestill en gratis brosjyre på våre nettsider eller ta en liten prat med en av våre studieveiledere for å finne den riktige skolen for deg. Når du har bestemt deg for skole, så kan du starte prosessen:

TRINN 1

Du lager en profil og søker elektronisk  her. Det eneste du blir bedt om å oppgi er kopi av vitnemål og pass, samt at du må skrive noen korte svar på spørsmål om faglige mål, interesser og ønsker om fag. 

TRINN 2

Du må deretter ta en engelsktest. Denne er ikke noe å være redd for – vi ønsker bare å kartlegge hvilket nivå du ligger på i engelsk. Du kan ta den når som helst og så mange ganger du vil. 

TRINN 3

Så vil vi planlegge et zoomintervju når det passer for deg. Her skal du snakke engelsk med en fra opptakskontoret, hvor dere skal ha en liten prat om deg. Dine mål, ambisjoner, interesser og motivasjon er typiske emner dere vil snakke om. Det er ingen grunn til å være nervøs for denne samtalen – opptakskonsulentene våre er veldig snille og de ønsker bare å bli kjent med deg for at vi kan gi deg den beste mulige studieopplevelsen.

TRINN 4

Deretter vil du bli tilbudt en studieplass, dersom du er den riktige kandidaten for våre skoler. Det er først når du har betalt depositumet at du bekrefter plassen din. Så frem til dette er det mulig å angre seg.

 

Vi hjelper deg hele veien dersom du skulle trenge det. Det er selvfølgelig bare å sende en mail eller å ringe oss.

Med vennlig hilsen studieveilederne Catharina og Iselin

 

 

Har du lyst til å reise på utveksling? SØK HER

Del denne artikkelen