EF Academy Blog
Stories from our international boarding schools
MenuCareers at EF

Området rundt EF Academy California

Området rundt EF Academy California

Byggingen av vår nye skole i Pasadena, California, er godt i gang. Alt ligger til rette for en fantastisk åpning og skolestart høsten 2022. Er du nysgjerrig på hva Pasadena har å tilby? Ta en titt her!

Pasadena er et velstående område omlag 45 minutter nord for Los Angeles, og er hjem for mange store Hollywood-kjendiser. Når du ser de typiske amerikanske boligområdene med palmer nedover gaten på film, er sannsynligheten stor for at det er filmet i Pasadena. Serien «The Big Bang Theory» er også filmet i Pasadena!

Lavender & Honey

Denne urbane og koselige cafeen ligger kun 7 minutter gange fra campus. Dette er det perfekte stedet å ta en kaffe med dine nye venner, lese til en eksamen eller jobbe med et gruppeprosjekt.

Hill and Washington

Noen av de beste stedene i nærheten av campus finner du der gatene Hill Avenue og Washington Boulevard krysser. Dette området finner du 10 minutter gange fra campus og består av cafeer, restauranter, noen butikker, en neglsalong, to pizzeriaer, to yogastudioer, en donut-kiosk og en liten matbutikk. Dersom du derimot trenger et større utvalg kan du reise til Paseo Mall.

Paseo Mall

Dette er et utendørs kjøpesenter som ligger i «Old Pasadena». Dette senteret finner du omlag 20 minutter unna campus med buss. Paseo Mall har et stort utvalg av butikker og restauranter, samt kino.

Old Pasadena 

Gamlebyen i Pasadena er et populært shopping- og underholdningsområde. Her finner du et kjøpesenter, restauranter, barer, utendørs cafeer, juicebarer, kino, teater og lignende. Av butikker kan vi blant annet nevne Apple store, Sephora, Forever 21, Zara, Foot Locker, Sunglass Hut, Urban Outfitters, Nike og Patagonia.

In-N-Out Burger

Fysen på burger og milkshake? In-N-Out Burger er en kjent hamburger-kjede i California. Denne maten er ordentlig «guilty pleasure» – både billig og godt.

California Institute of California

«Caltech» holdes for å være et av verdens 10 fremste teknologiske universiteter. EF Academy ligger 20 minutter unna Caltech med buss, og som elev her kan du delta på forelesninger på Caltech på kveldstid. Er du glad i teknologi, maskinlæring, programmering og ingeniørfag? Da kan dette universitetet være noe for deg.

The Norton Simon Museum

Dette er et kjent museum bestående av over 12000 kunstverk. Elevene på EF Academy California vil få gratis inngang på dette museet – og alle som velger faget «visual arts» vil besøke dette museet i undervisningen for å lære om kunstverkene.

Rose Bowl Stadium

Dette er det 11. største stadionet for amerikansk fotball i USA. Her har blant annet Super Bowl vært arrangert, samt at det ofte brukes for de avsluttende kampene i college fotball. Det er plass til over 90 000 tilskuere og stadionet brukes ofte som konsertarena for store artister. Rose Bowl ligger 10 minutter unna campus.

Hvordan reiser man fra Pasadena til Los Angeles og tilbake?

På tross av alle disse tilbudene har du kanskje lyst til å oppleve en av verdens mest kjente storbyer – selveste Los Angeles? Memorial Park togstoppet (ved Old Pasadena) tar deg til Union Station Downtown Los Angeles på 25 minutter. Togbillett én vei koster $1, mens et månedskort koster $24.