Det siste innen reise, språk og kultur av EF Education First
Meny

10 ting du bør oppleve i Miami

10

Miami er et paradis bestående av mange vakre strender, en kjendis inspirerende stil, en shopping mekka, og et av verdens beste steder å absorbere vitamin D. Men det er mye mer denne byen har. og jeg er her for å gi deg en liste på skjulte ting du bør oppleve i Miami.

1. SuViche

Wynwood området er kjent for grafitti vegger, og etter du har tatt en titt på den anbefaler jeg deg å stoppe på SuViche, en Japanese-Peruvian fusion restaurant. Dette er bare et eksempel på hva Miami har å by på når det kommer til fusion restauranter.

2. Soho Beach House

Dersom du er en person som ikke liker overfylte turiststrender som finnes på Ocean Drive, kan du dra til Soho Beach House. Det kan komme masse mennesker dit også, men her har du bedre sjanse til å spotte noen kjendiser; bare følg paparazziene! Siden kjendisene drar hit, bør kanskje du også ta turen?

3. Hyde Beach Club

Dersom strender ikke er din greie, reis til Hyde Beach Club dette er stedet for kjempe kule pool parties.

4. El Fresco

På utsiden av Little Havana, Dave «Krave» Fila, en lokal helt og sinnsykt talentful street artist har opprettholdt El Fresco, et utrolig kult sted hvor du kan henge utendørs og bare nyte hans kunst. Det er også ofte mange deilige food trucks du bør teste ut her.

5. Wat Buddharangsi

Mens Redlands kan være kjent for marked bestående av deilig mat og frukt, er det også et sted hvor du finner Miami’s Theravada Buddist tempel, Wat Buddharangsi. Så oppsøk ditt spirituelle potensial og snakk med monkene som driver dette stedet.

6. Stone Age Antiques

Dersom du er en av de som elsker vintage shopping, reis til Stone Age Antiques på Miami River. Her finner du MANGE fantastiske butikker å handle.

7. Rouge i North Beach

Rouge er kjent for å være den beste franske restauranten du kan finne i Miami. Her blander de det franske kjøkken med det marokanske kulturen. Du kan ikke gå glipp av denne restauranten, den er slående vakker i markoansk design, bougainvillea planter og noen ganger sporadiske jazz konserter.

8. The Cafe at Books & Books

For dere bokelskere,The Cafe at Books & Books –med to lokakasjoner i byen, denne kafen er en nydelig bokbutikk og serverer mat hele dagen. Brunsj er det mest populære måltidet her og hver fredag og søndag ettermiddag kan du også oppleve live musikk (samtidig som du også har mulighet til å kjøpe signerte bøker, da flere kjente forfattere kommer innom).

9. Manatee Bend Park

Hvis du noen ganger har ønsket å se sjøkuer (altså store hav-pattedyr, manater eller manateer hvor halen er formet som padleåre) reis til Manatee Bend Park. Miami er ikke akkurat kjent for å være et grønt sted, Manatee Bend Park er lite, men et helt fantastisk sted du kan nyte en oase. Sett deg ned å slapp av på gresset og se noen sjøkuer (engelsk; Manatee).

10. Stiltsville Houses

Dersom du er ute litt «meg tid», lei et av de syvStiltsville houses. Disse husene er bygd på stilter, du må ta en båt for å komme dit, masse penger og planlegging, men dersom du er ute etter en opplevelse som er helt unik – lei et hus her.

Lær engelsk og opplev MiamiLes mer her..