GO Blog | EF Blog Norge
Det siste innen reise, språk og kultur av EF Education First
Menu

Jeg er EF

Jeg er EF

Vi vil gjerne presentere de som sitter på kontoret hos EF Norge. Bli kjent med oss, vi er EF. Dagens ansatt er Anders som har jobbet  hos EF i 3 år og 2 måneder, Anders er studieveileder hos EF Studieår i Utlandet.

Hva er det beste med å jobbe i EF?

Det beste med å jobbe i EF er menneskene og miljøet vi har rundt oss på arbeidsplassen.

Hva motiverer deg med jobben?

Det som motiverer meg med jobben er eierskapet man tar i dette firmaet. Vi styrer alt fra rådgivning til studenter, kundeservice, markedsføring og at vi jobber med alt som har med programmet EF Et Studieår i Utlandet å gjøre.

Beskriv en helt vanlig dag på jobb?

En helt vanlig dag består i å ha struktur i en hektisk hverdag. Ingen dager er like. En typisk dag er mye arbeid med alle som tenker på og skal reise. Vi starter med å svare på henvendelser fra studenter, e-poster fra nye studenter, nåværende studenter og tidligere studenter og vi sitter mye med veiledning. Vi oppdaterer hjemmesiden og promoterer vårt program og EF. Vi ringer potensielle nye studenter. Noen ganger er vi på skolebesøk og messer.

Hva er dine interesser for uten om jobben?

Fotball er nr 1, ellers som mange andre nordmenn er det venner og familie. Men jeg liker også å reise. Men akkurat nå er det Game of Thrones som er det meste aktuelle, et tips er å lese bøkene før du ser serien.

Hva er sist besøkte reisemål, drømmedestinasjon og videre reiseplaner?

Mitt sist besøkte reisemål er Bali i Indonesia og min drømmedestinasjon er Cape Town i Sør Afrika, som jeg skal til neste sommer. Jeg har veldig lyst til å reise til Italia og Venezia neste år, og det blir vært fall en tur til Liverpool der jeg blant annet skal se fotball.

5 ting du må ha med deg i kofferten?

Gode sko da det som regel blir mye gåing på ferier, migrenemedisin, mastercardet i back-up,  den nye Game of Thrones boken og badeshorts.

Hva er det beste med å lære seg et nytt språk?

Det beste med å lære seg et nytt språk er at man kan «briefe» med det, det gir deg innpass sosialt men også karrieremessig. Et nytt språk kan ta deg nye steder.

Hva er ditt største EF øyeblikk?

Det største EF øyeblikket mitt var EF kick off i Bangkok, da hadde jeg jobbet her i to måneder da jeg fikk invitasjon til å bli med. Det var helt fantastisk å være med 400 EF kollegaer fra hele verden.  Det var 3 dager med enorme events og work shops.

Hvorfor reise med EF?

For at de som reiser med EF ikke bare får et friår men får noe akademisk ut av det også, vi er den beste språkskolen med lang erfaring  med de beste skolene. Tryggheten man får når man reiser med oss, vi har så mange flinke ansatte som hjelper til hvis noe skulle skje.

3 Gode tips til en kommende EF student?

Keep a open mind, bli med på alle aktiviteter og utflukter i starten så blir det lettere å bli kjent med dine medelever, by på deg selv og delta i undervisningen og vær en god ambassadør for Norge.

REIS MED EFLær mer
Få det siste innen reise, språk og kultur i vårt GO nyhetsbrevMeld meg på