GO Blog | EF Blog Norge
Det siste innen reise, språk og kultur av EF Education First
Menu

Brisbane: Australias mest undervurderte by

Brisbane: Australias mest undervurderte by

Brisbane! Vi elsker steder med nesten 300 soldager i året – spesielt når det også er en av de fineste byene i verden. Byen er hovedstaden i Queensland har en fantastisk miks av det urbane bylivet og deilig varmt vær året rundt. Det lokale klimaet og naturen er ikke det eneste som er populært blant de lokale og besøkende, men også trærne i byen: Verdens eldste macadamia tre ble plantet i byen i 1858 – og det produserer fortsatt nøtter.

Brisbane scorer høyt for sin avslappende atmosfære og mindre størrelse, noe som gjør det enkelt for nye turister og orientere seg i byen i forhold til Sydney. «The Brisbane River» slynger seg rundt byens sentrum, forbi sentere, barer og restauranter. Noe som gjør byen veldig spesiell. Brisbane er en populær destinasjon for surfere og turgåere og er en by i nærheten av strender i verdensklasse (du må se «the gold coast» og «sunshine coast») samt en flott by med turområder (start i «Lamington National Park» og «Glasshouse Mountains»). Vil du kombinere ditt Australia besøk med et hint av New Zealand? Kiwiene er kun en kort flytur inna. Og det er bare begynnelsen på en rekke morsomme fakta om byen:

EF skolen vår i byen

  • Art Deco skole rett ved siden av studentvennlige West End og South Bank

  • Sjarmerende og moderne interiør

  • Stor utendørs terrasse

  • Organiserte utflukter til Great Barrier Reef, Fraser Island, Australia Zoo, etc.

  • Kort vei til City Beach ved den kjente elven

  • 15 minutters gange til butikker, utesteder og restauranter

“Brissie” som de lokale kaller det, er en urban og spennende by. Nyt en ettermiddag på vakre Brisbane River for å så utforske de spennendekunstgalleriene, surfebutikkene og kafeene. De kule loungene kan du finne rundt vårt kurssenter i Art Deco stil.

Her har vi laget en YouTube-film som viser hvorfor EF Elsker byen!

TA ET SPRÅKKURS I BRISBANELær mer
Få det siste innen reise, språk og kultur i vårt GO nyhetsbrevMeld meg på