GO Blog | EF Blog Norge
Det siste innen reise, språk og kultur av EF Education First
Menu

JEG ER EF

JEG ER EF

Vi vil gjerne presentere de som sitter på kontoret hos EF Norge. Bli kjent med oss, vi er EF. Dagens ansatt er Anni som har jobbet hos EF i 1 år og jobber som studieveileder for programmet EF Språkreiser.

Hva er det beste med å jobbe i EF?

Det beste med å jobbe i EF er menneskene, kollegaene mine og studentene. Jeg jobber med et produkt som jeg virkelig tror på.

Hva motiverer deg med jobben?

Det som motiverer meg mest er å snakke med  studentene som har kommet hjem  fra sin språkreise som sier de har hatt sitt livs beste sommer. De har fått økt selvtillit og fått nye venner fra hele verden. Det å lese og høre om gode opplevelser gir meg motivasjon.

Beskriv en helt vanlig dag på jobb?

Det er nok ingen vanlige dager, men vi fokuserer ulikt i forskjellige årstider. Hele året handler mest om å forberede sommeren, men dette betyr også mye mail, veiledning, konkurransser, og jevnlig kontakt med foreldre og studenter.

Hva er dine interesser for uten om jobben?

Jeg elsker å reise, smake mat fra andre kulturer, og være med venner.

Har du reist med EF før? Hva er sist besøkte reisemål, drømmedestinasjon og videre reiseplaner?

Jeg reiste til USA som utvekslingsstudent i 2008 til 2009, og fikk utrolig god kontakt med min vertsfamilie. Siden utvekslingsåret har jeg vært tilbake 3 ganger og besøkt dem, blant annet som brudepike i mine vertssøstres bryllup.  Mitt sist besøkte reisemål er Malta, USA og Karibien. Jeg vil gjerne tilbake til India, så det er min drømmedestinasjon nå. Det var et herlig land med en rik kultur, sterke farge og interessante mennesker. Tokyo er også høyt på drømmelista! Mine videre reiseplaner er muligens Cape Town i høst, og jeg reiser til London ofte.

5 ting du må ha med deg i kofferten?

En mappe med kopi av reisedokumenter, sovemaske, powerbank, solbriller og et stort smil.

Hva er det beste med å lære seg et nytt språk?

Det er at du merker at det ikke er så store forskjeller mellom språk, og at man kan gjøre seg forståelig med bare de grunnleggende ordene og gramatikken. Det er ikke så vanskelig som du tror, og det gir gode fremtidsutsikter med et ekstra språk på CV’en.

Hva er ditt største EF øyeblikk?

Det var da jeg var på jobbreise til Malta. Det var stort å se hvor bra studentene hadde det og hvor flinke våre studenter og lærere er.  Det var spennende å følge med i undervisningen, og å se hvordan studentene bodde.  Jeg fikk oppleve ulike aktiviteter og utflukter, det var helt fantastisk!

Hvorfor reise  med EF?

På reise med EF er du veldig trygg og sikker, samtidig som du har det fantastisk gøy! Du har en støtteramme rundt deg hele tiden uansett om det er noe før, under eller etter reisen. Vi er med deg hele veien, og vi brenner for at du skal ha en god, lærerik og uforglemmelig opplevelse.

3 Gode tips til en kommende EF student?

Prøv en lokal matrett i landet du reiser til, bli kjent med studenter fra andre land og ha et åpent sinn til nye opplevelser.

Bestill en gratis brosjyre herLær mer
Få det siste innen reise, språk og kultur i vårt GO nyhetsbrevMeld meg på