GO Blog | EF Blog Norge
Det siste innen reise, språk og kultur av EF Education First
Menu

Kom i julestemning på jul i vinterland, Oslo

Kom i julestemning på jul i vinterland, Oslo

Velkommen til et magisk juleunivers midt i Oslo sentrum fra 17. november til 30.desember! Jul i Vinterland har åpnet portene for fjerde året på rad i Spikersuppa og tradisjonen fortsetter med unike opplevelser, spennende salgsboder og magiske øyeblikk i årets vinter destinasjon.

Tilbudet er bredere både i størrelse og innhold med teaterforestillinger, lystunnelen i Stortingsgata og gratis konserter. I romjulen kan du blant annet se: Daniel Kvammen, Thom Hell og Tommy Tokyo. Fullt program for hele perioden finner du på våre Facebook-sider.

På julemarkedet i Spikersuppa finnes julegaveverkstedet der barn kan pynte pepperkaker og lage julekort. Julenissen tar i mot besøk fra både store og små på Nordpolen og alle kan besøke Nissens Gløgghus for å varme seg med rykende fersk risengrynsgrøt og kakao. Ingen besøk er komplett uten å være med på reisen til Julestjernen (Pariserhjulet). Nytt for året er Korketrekkeren, en magisk sklie som går rundt og rundt, moro for både store og små!

I gatene bugner det med salgsboder og du kan få handlet inn både mat og gaver til julen. Hva med et besøk til Anima Mundi som selger håndlagde såper, hjemmelagde lefser fra Godt og Hjemmelaget, spekemat og oster finner du blant annet hos Beito og Norsk fjell & Bygdemat. Hvis du har lyst til å prøve noe nytt, hva med en varm vegansk kakao med kokoskrem fra Oh Yes mens du tusler rundt og handler inn årets julegaver fra Jul i Vinterland.

Besøk møteplassen for juletradisjoner, uforglemmelige minner med magi og spenning!

Facebook: https://www.facebook.com/julivinterland/

Instagram: julivinterland

Bilde av: Eirik Bjoland

Les mer om EFLes mer her..
Få det siste innen reise, språk og kultur i vårt GO nyhetsbrevMeld meg på