GO Blog | EF Blog Norge
Det siste innen reise, språk og kultur av EF Education First
Menu

Michelle forteller om sin EF Språkreise med EF til Long Beach

Michelle Ringdalen reiste til EF Long Beach i sommer.
Michelle forteller om sin EF Språkreise med EF til Long Beach

Hei, jeg heter Michelle Ringdalen og jeg elsker å reise og i år dro jeg med EF språkreiser til Long Beach som ligger i California, USA. Det var de beste tre ukene av mitt liv og gjorde dette den beste sommeren av mitt liv. Når man drar til EF Long Beach får man opplevd så mye forskjellig, alt fra å dra på target og spise hva du vil til fornøyelsesparker og shopping turer i de mest eksklusive shopping gatene. Absolutt alt var utrolig gøy, til og med timene, og noen av aktivitetene vi trodde skulle være kjedelige endte opp med å være skikkelig spennende!!

Denne reisen var alt jeg kunne ha drømt om og mye, mye mer. Man får seg veldig mange nye venner allerede før flyet letter fra Gardemoen, og enda flere I Long beach. Mange av de nye vennene du får deg vil også være fra flere forskjellige land som er utrolig spennende siden man da har muligheten til å dele mye om sine egene land og kulturer. Det er på den måten også mye enklere å få bruke den engelsken du lærer deg mens du er der.

Jeg har villet dratt på språkreise med EF siden jeg var 11-12  år gammel, som betyr at  det var nesten fire år fra jeg oppdaget dem til jeg dro. Gjennom disse årene rakk jeg å glede meg mer og mer for hver dag, og når foreldrene mine endelig sa at jeg kunne dra var jeg overlykkelig!! Jeg valgte så destinasjon og tidspunkt, men jeg fikk ikke lov til å dra fire uker (noe foreldrene mine sier de angrer på).

Men hvis du også har lyst til å dra til Long Beach så kommer det litt generell informasjon her:

  1. Det er en av få destinasjoner som har kun halv pensjon (du får altså frokost og lunsj, mandag til fredag), noe som gir deg muligheten til å prøve mange forskjellige spisesteder I nærheten.

  2. I stedet for å ha skole fra mandag til fredag har man skole fra mandag til torsdag, fordi Long Beach er like utenfor Los Angeles. Det blir bare litt lenger timer for å gi dere mer shopping tid.

  3. Hvis du ikke bestiller ekstra aktiviteter for helgene er det ikke noe fare siden det er masse å finne på I Long Beach, men jeg rekomenderer at dere legger til alle ekstra aktivitetene for å få opplevd mest mulig mens du har sjansen.

  4. Det blir alltid veldig mange turer til Target, som er 20 minutter unna campus, så det er like så greit å spise et eller annet sted I nærheten sånn at du får spart litt tid på det.

  5. Du kommer til å ha det så utrolig gøy hver eneste dag du er der, og få så mange nye venner. Dagen vi dro der ifra gråt alle. Helt fra vi møtte opp, til LAX, på flyet og spesielt på Gardemoen gråt vi veldig mye. Så gleder meg ekstremt mye til Reunion Party!!

Dette var helt seriøst den beste, mest perfekte sommeren I hele mitt liv, så for håpentligvis får jeg reise mer med EF!

Frister det å reise på EF Språkreise til USA?Bestill her
Få det siste innen reise, språk og kultur i vårt GO nyhetsbrevMeld meg på