GO Blog | EF Blog Norge
Det siste innen reise, språk og kultur av EF Education First
Menu

STUDENT STORIES: KRISTINE I USA

STUDENT STORIES: KRISTINE I USA

Kristine er en 19 år gammel jente som ville bruke friåret sitt på å reise og bli trygg i engelsk. Hun kom innom vårt kontor sammen med sin mor for å snakke mer om mulighetene sine og om hva man får ut av et engelskkurs sammen med EF. Kristine visste selv at hun ønsket å bli bedre i engelsk og hvor viktig det er å ha gode engelskkunnskaper. På bloggen hennes kan du se hvordan hun har det og ikke minst få mange nyttige tips til hvordan man forbedrer engelsken sin.

Kristine har skrevet om hvordan hun har det på sin reise og ikke minst om hvorfor hun valgte å reise. Det er ingen tvil om Kristine har begitt seg ut på et fantastisk eventyr som hun aldri kommer til å glemme. Hun kommer hjem til Norge med mange opplevelser, nye venner fra hele verden og sterke engelskkunnskaper. Les mer om Kristine sin opplevelse her.

. . .

“Jeg har alltid vært hun i klassen som har vært redd for å snakke engelsk høyt, redd for å dumme meg ut og redd for å svare feil. Hverken på barneskolen, ungdomsskolen eller videregående følte jeg meg komfortabel nok til å snakke mye i timene. Selv om jeg ikke snakket så mye, kom jeg meg ut av videregående med en grei karakter i engelsk. Men det var ikke nok for meg. Jeg vil kunne snakke bra engelsk samtidig som jeg føler meg trygg, og ha forståelse og gjøre meg forstått. Mer og mer foregår på engelsk nå enn det gjorde før. Til og med studier foregår på engelsk, og jeg skal jo studere snart.

Det ble friår på meg etter videregående, med tanke på at jeg ikke visste hva jeg ville studere. Da jeg begynte å søke på reiser og engelskkurs i utlandet og EF kom opp. Jeg har hørt masse om EF, så jeg klikket meg inn og begynte å lese om hvordan kurs jeg kunne ta, og hvor jeg kunne dra. Los Angeles og Miami var de to stedene jeg fikk øynene mest opp for, og det tok ikke lang tid før jeg hadde bestemt meg for å dra til både LA og Miami med EF. To fantastiske byer i USA. Jeg valgte LA og Miami på grunn av at begge stedene er veldig kjent, og selvfølgelig for det fine været! Jeg får muligheten til å oppleve kjente steder som Beverly Hills, Hollywood/The Hollywood sign , Santa Monica Beach i LA og Lincoln Road, Miami beach og Key West i Miami – samtidig som jeg lærer engelsk.

Nå er jeg i LA, og har vært her i litt over 3 uker. Jeg må innrømme at jeg gruet meg veldig til å dra ned hit, og gruet meg til å snakke engelsk. Frykten forsvant allerede første skoledag, og jeg trives så utrolig bra her og lever livet hver eneste dag! Første skoledag fikk jeg vite hvilken klasse jeg skulle være i, med tanke på nivået mitt i engelsk. Det vil altså si at alle andre i klassen er på samme nivå som meg. Altså, jeg trenger ikke være redd for å snakke høyt, dummer jeg meg ut når jeg snakker engelsk så er det helt greit – alle er jo her for samme grunn! I tillegg til at jeg trives i klassen min har jeg en skikkelig bra og flink lærer, og hun er så morsom! Hun gjør timene morsomme, samtidig som vi lærer engelsk – det finnes ikke noe bedre!

Etter 3 uker på skolen her i LA har jeg allerede blitt mye tryggere i engelsk, lært ny grammatikk og lært masse om andre land – på engelsk. I tillegg har jeg fått mange nye vennskap, med folk fra forskjellige steder i verden som Sverige, Danmark, Mexico, Japan, Italia, Tyskland og fler. Jeg anbefaler virkelig å dra alene, det er overhode ikke skummelt og du får muligheten til å bli kjent med så mange nye mennesker! Hverdagen min består nesten bare av engelsk nå, og jeg ser virkelig frem til de resterende 4 ukene her i LA og 2 måneder i Miami med EF! Jeg angrer ikke et sekund på at jeg dro, og for å være ærlig så har jeg lyst til å være her mye lenger!”

LES MER OM VÅRE STUDIER I USALær mer
Få det siste innen reise, språk og kultur i vårt GO nyhetsbrevMeld meg på