GO Blog | EF Blog Norge
Det siste innen reise, språk og kultur av EF Education First
Menu

Topp 5 reiseblogger i 2016

Topp 5 reiseblogger i 2016

“TO TRAVEL IS TO LIVE”.

Dette er nok et av ordtakene som disse fem reisebloggerene lever etter. Følelsen av å komme til et annet land, oppleve en ny kultur og se ting du kun har drømt om tidligere. Det gjør noe med deg. For mange er ikke en gang nok, de vil kjenne på følelsen om og om igjen.

Så hvorfor reiser vi? Det finnes mange grunner til at man ønsker å reise. Kanskje man vil komme seg bort litt, oppleve noe nytt eller bli kjent med mennesker fra hele verden. En ting er iallefall sikkert og det er at å reise skiller deg ut blant mengden. Du har kunnskap, historier å fortelle og et nettverk med bekjente fra alle verdens hjørner.

Det finnes et ordtak som sier at “Once the travelbug bites there is no known antidote, and I know that I shall be infected for the rest of my life” – Michael Palin.
Nedenfor kan du lese om fem bloggere som helt klart har blitt bitt av reisebasillen.

RENATE’S REISER

Renate er en reisegal jente fra Nord-Norge som har besøkt hele 6 verdensdeler og 80 ulike land. Det er ingen tvil om at Renate har opplevd mye og noe av det som har utmerket seg mest for hun er Walk of Fame i Los Angeles, snorkling på Great Barrier Reef i Australia, spise kyllingføtter med de lokale på toget i Kina, besøke nesten alle landene i Europa, se uttalige vulkaner og campe under åpen himmel i Australias outback. Dette er absolutt en reiseblogg som gir mye inspirasjon og vekker lysten til å reise.

I ALL VERDEN

Bak reisebloggen “iallverden.no” finner du Kjersti som lever for å reise. Hun har vært i hele 121 land og 6 verdensdeler og er spesielt glad i å reise for å se dyr, natur og fornøyelsesparker. Kjersti reiser aller helst til steder hvor ikke alle andre reiser og på bloggen hennes kan du finne bilder og tekst fra steder som vi andre bare drømmer om. Kjersti har en unik reiseblogg som vekker reiselysten så til de grader

MARIA’S ADVENTURE

Maria er en 23 år gammel jente som elsker å reise. Akkurat nå studerer hun finans i Trondheim, men reiser med en gang hun får muligheten. Når hun ikke reiser drømmer hun om nye destinasjoner og sparer opp penger til sitt neste eventyr. Siden Maria fylte 18 har hun besøkt mer enn 50 land og har jobbet i land som Australia, Shanghai og Hong Kong. Bloggen til Maria har alt du trenger av reisetips, inspirasjon og bilder. Maria beviser at man kan reise og oppleve nye ting selvom man er student.

GLOBETROTTER ELISA

Elisabeth er jenten bak reisebloggen “Globetrotter Elisa”. Elisabeth prøver å reise så mye som mulig, men når hun er ikke på tur drømmer hun om det. “Reisefeber, wanderlust, reisebasiller – kall det hva du vil. Jeg er hekta!” skriver hun på sin blogg. Og her er vi kanskje flere som kjenner oss igjen? Frem til nå har hun besøkt 39 land og hun skriver selv at grunnen til at tallet ikke er høyere er fordi hun ofte reiser tilbake til steder hun liker veldig godt. På denne bloggen finner du fantastiske bilder og nyttige reisetips.

REISETID

Reisetid er kåret til en av Norges beste reiseblogger og det er jenten Maria som står bak denne bloggen. Her finner du tips og inspirasjon til alt fra roadtrips til backpacking. Bloggen til Maria er veldig oversiktlig og du kan lett navigere deg frem til hva du måtte ønske av reiser. Hun har også en inspirerende Instagram konto hvor hun legger ut bilder som får deg til å drømme deg bort. Absolutt en blogg som vekker liv i eventyreren i deg.

FINN UT MER OM VÅRE REISERLær mer
Få det siste innen reise, språk og kultur i vårt GO nyhetsbrevMeld meg på