Språkreise som konfirmasjonsgave

Språkreise som konfirmasjonsgave
4.8
1586
(1 586 rangeringer)
4.8

Konfirmasjon er en viktig merkedag som skal markeres og feires, men hva gir man egentlig i gave til konfirmasjon? Er du en konfirmant som lurer på hva du skal ønske deg som konfirmasjonsgave? Eller er du kanskje forelder til en som skal konfirmeres og trenger konfirmasjonsgave tips? En konfirmantgave skal være en betydningsfull gave som konfirmanten kan ha glede av i mange år og opplevelsesgaver blir stadig mer populært som gave til konfirmanter.

Finn ditt program basert på din alder

EF Språkreiser

EF Språkreiser

10 - 19 år
2-24 uker
Lær et språk i utlandet med et fleksibelt individuellt kurs eller på en gruppereise ledet av en EF kursleder.
Destinasjon: USAEnglandMaltaSpaniaCanadaFrankrikeIrlandKoreaAustraliaJapanTysklandItaliaCosta RicaSør-AfrikaSingaporeNew Zealand

Språkreise som konfirmasjonsgave

Gratis brosjyre

En opplevelse som konfirmasjonsgave

Selv om en opplevelse ikke er noe håndfast man vil være i besittelse av i mange år, er en opplevelse utvilsomt noe konfirmanten vil ha glede av i mange år. En opplevelse som konfirmasjonsgave vil gi konfirmanten minner for livet, og kanskje også venner for livet. En språkreise gir konfirmanten en helt unik mulighet til å oppleve en annerledes kultur, lære et nytt språk og bli kjent med spennende mennesker fra hele verden, i trygge omgivelser.

Den perfekte konfirmasjonsgave

Hva er vel bedre som gave til konfirmant, enn en språkreise der man lærer å stå på egne ben og ta utfordringer på strak arm, en reise som gjør en rik på nye opplevelser, mer åpen for nye ting og mer moden? Som konfirmant er en språkreise kanskje den første store utenlandsreisen uten foreldre, så det er viktig å ha trygge rammer og tett oppfølging gjennom hele prosessen, både før, under og etter oppholdet.

En språkreise med EF er en unik mulighet til å reise til utlandet, uten at man er helt på egenhånd. Vi passer på at studentene er trygge til enhver tid med en norsk kursleder som følger gruppen fra start til slutt, samtidig som de får muligheten til å utforske verden på egenhånd sammen med andre jevnaldrende studenter.

Språkreise som gave til konfirmant

Velg mellom spennende destinasjoner over hele verden når du skal finne den perfekte konfirmasjonsgave, fra tradisjonell språkreise til sjarmerende britiske byer som Torquay og Oxford i England, til ekte amerikansk drømmesommer i California.

En språkreise til Cairns i Australia for å oppleve livet «down under» er en perfekt konfirmantgave til en liten eventyrer, mens en språkreise til Sliema i Malta eller St. Raphael i Frankrike midt i blinken hvis du er på utkikk etter konfirmasjonsgave til en liten livsnyter. Språkreise ved Middelhavskysten i Malta eller Frankrike er en perfekt kombinasjon av språkundervisning og avslapning på stranda. Les mer om alle de spennende destinasjonene våre og få flere tips til konfirmasjonsgave.