Utveksling i Korea

Utveksling i Korea
4.9
837
(837 rangeringer)
4.9

Å dra på utveksling til Korea er en fantastisk måte å fordype seg i landets kultur og utvikle dine koreanske språkferdigheter på kort tid. Vårt utvekslingsprogram har fokus på kommunikasjon, og er en god måte å lære seg å bruke koreansk i det daglige. I tillegg til dette vil du som student i Korea ha mulighet til å delta på en rekke kulturelle aktiviteter og dagsturer. Kontakt oss i dag for å høre om dine muligheter for utveksling til Korea.

Utveksling i Korea

Gratis brosjyre

Finn et program

EF Språk i Utlandet

EF Språk i Utlandet

19-25 år
2-24 uker
Lær et språk raskere på en akkreditert EF skole. Velg mellom 10 språk på 50 destinasjoner. Start ditt språkkurs hver mandag.
Destinasjon: Korea
EF Språk i Utlandet

EF Språk i Utlandet

25+ år
1-24 uker
Kickstart din internasjonale karriere med et språkkurs i en av verdens mest spektakulære storbyer. Designet for voksne og profesjonelle.
Destinasjon: Korea
EF Språkreiser

EF Språkreiser

10-19 år
2-24 uker
Lær et språk i utlandet med et fleksibelt individuellt kurs eller på en gruppereise ledet av en EF kursleder.
Destinasjon: Korea
EF Studieår i Utlandet

EF Studieår i Utlandet

16+ år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner språk og akademiske studier på en eller flere av våre destinasjoner. Bli flytende i språk, opplev verden og utvid ditt internasjonale nettverk.
Destinasjon: Korea
EF Språk i Utlandet

EF Språk i Utlandet

50+ år
2-24 uker
Sett av tid til deg selv med våre språkkurs i utlandet for voksne over 50 år. Her får du variert undervisning og aktiviteter som er spesielt tilpasset dine interesser.
Destinasjon: Korea

Bli en utvekslingsstudent i Korea

Å ta et utvekslingsprogram til Korea er en morsom og effektiv måte å lære det koreanske språket på. Det er mange aspekter av koreansk språket som er unikt for sosiale interaksjoner, du vil komme deg ut av klasserommet å bruke språket i praksis garenterer en raskere læringskurve. Det er derfor utvekslingsstudenter i Korea har en raskere progresjon enn ved å lære språket hjemme. Vårt program tilbyr en blanding av tradisjonell læring med hverdagslige interaksjoner. Vi i EF Education First vil organisere alt for deg, fra å finne de beste lærerne, gi deg et godt læringsmiljø bestående av motiverte og engasjerte studenter. Etter et utvekslingsår i Korea vil du kunne navigere deg rundt i Korea uten hjelp. 

Utvekslingsprogram i Korea

Et utvekslingsår i Korea handler om mye mer enn å lære et nytt språk. Mens du bor i den travle byen Seoul, får du sjansen til å se hele byen fra et nytt perspektiv. Istedenfor å praktisere koreansk fra en lærebok, vil du øve på å bestille din nye favorittmat på en koreansk restaurant, oppleve serverdigheter som Bukhansan National Park eller kjøpe kunst i Insadong. Studentutveksling i Korea er en fantastisk opplevelse hvor du blir flytende i språket, får nye venner og skape minner for resten av livet. 

Hvorfor EF?

Tillit

Vi har over 50 års erfaring, og vårt rykte er verdenskjent.

Koble til

Lær med studenter fra over 100 land.

Tilpass

Utforsk verden gjennom våre programmer i over 50 globale destinasjoner.

Oppnå

Lær raskere og mer omfattende med EF-metoden.

EF hele veien

Våre egne skoler og kontorer over hele verden sikrer enestående kundeservice.

Globalt akkreditert

Vår undervisningsekspertise og tilnærming til læring blir anerkjent globalt.