Utveksling i Korea

Utveksling i Korea
4.9
837
(837 rangeringer)
4.9

Å dra på utveksling til Korea er en fantastisk måte å fordype seg i landets kultur og utvikle dine koreanske språkferdigheter på kort tid. Vårt utvekslingsprogram har fokus på kommunikasjon, og er en god måte å lære seg å bruke koreansk i det daglige. I tillegg til dette vil du som student i Korea ha mulighet til å delta på en rekke kulturelle aktiviteter og dagsturer. Kontakt oss i dag for å høre om dine muligheter for utveksling til Korea. 

EF Språkreiser

EF Språkreiser

10 - 19 år
2-24 uker
Lær et språk i utlandet med et fleksibelt individuellt kurs eller på en gruppereise ledet av en EF kursleder.
Destinasjon: Korea
EF Språk i Utlandet

EF Språk i Utlandet

19 - 25 år
2-24 uker
Lær et språk raskere på en akkreditert EF skole. Velg mellom 10 språk på 50 destinasjoner. Start ditt språkkurs hver mandag.
Destinasjon: Korea
EF Språk i Utlandet

EF Språk i Utlandet

25 + år
1-24 uker
Kickstart din internasjonale karriere med et språkkurs i en av verdens mest spektakulære storbyer. Designet for voksne og profesjonelle.
Destinasjon: Korea
EF Studieår i Utlandet

EF Studieår i Utlandet

16 + år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner språk og akademiske studier på en eller flere av våre destinasjoner. Bli flytende i språk, opplev verden og utvid ditt internasjonale nettverk.
Destinasjon: Korea

Utveksling i Korea

Gratis brosjyre

Bli en utvekslingsstudent i Korea

Å ta et utvekslingsprogram til Korea er en morsom og effektiv måte å lære det koreanske språket på. Det er mange aspekter av koreansk språket som er unikt for sosiale interaksjoner, du vil komme deg ut av klasserommet å bruke språket i praksis garenterer en raskere læringskurve. Det er derfor utvekslingsstudenter i Korea har en raskere progresjon enn ved å lære språket hjemme. Vårt program tilbyr en blanding av tradisjonell læring med hverdagslige interaksjoner. Vi i EF Education First vil organisere alt for deg, fra å finne de beste lærerne, gi deg et godt læringsmiljø bestående av motiverte og engasjerte studenter. Etter et utvekslingsår i Korea vil du kunne navigere deg rundt i Korea uten hjelp. 

Utvekslingsprogram i Korea

Et utvekslingsår i Korea handler om mye mer enn å lære et nytt språk. Mens du bor i den travle byen Seoul, får du sjansen til å se hele byen fra et nytt perspektiv. Istedenfor å praktisere koreansk fra en lærebok, vil du øve på å bestille din nye favorittmat på en koreansk restaurant, oppleve serverdigheter som Bukhansan National Park eller kjøpe kunst i Insadong. Studentutveksling i Korea er en fantastisk opplevelse hvor du blir flytende i språket, får nye venner og skape minner for resten av livet.