Utveksling i Spania

Utveksling i Spania
4.6
700
(700 rangeringer)
4.6

Som utvekslingsstudent i Spania bestemmer du i stor grad selv hvordan ditt utvekslingsår i Spania skal være. Vil du bo i en urban storby, eller nyte strandlivet ved kysten? Som utvekslingsstudent i Spania har du mulighet til begge deler, valget er ditt! Uavhengig av hvilke ønsker du har for ditt utvekslingsår i Spania, kan vi hjelpe deg i beslutningsprosessen slik at du får en best mulig opplevelse på utveksling i Spania.

Utveksling i Spania

Gratis brosjyre

Finn et program

EF Språk i Utlandet

EF Språk i Utlandet

19-25 år
2-24 uker
Lær et språk raskere på en akkreditert EF skole. Velg mellom 10 språk på 50 destinasjoner. Start ditt språkkurs hver mandag.
Destinasjon: Spania
By: BarcelonaMalaga
EF Språk i Utlandet

EF Språk i Utlandet

25+ år
1-24 uker
Kickstart din internasjonale karriere med et språkkurs i en av verdens mest spektakulære storbyer. Designet for voksne og profesjonelle.
Destinasjon: Spania
By: BarcelonaMalaga
EF Språkreiser

EF Språkreiser

10-19 år
2-24 uker
Lær et språk i utlandet med et fleksibelt individuellt kurs eller på en gruppereise ledet av en EF kursleder.
Destinasjon: Spania
By: BarcelonaMalaga
EF Studieår i Utlandet

EF Studieår i Utlandet

16+ år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner språk og akademiske studier på en eller flere av våre destinasjoner. Bli flytende i språk, opplev verden og utvid ditt internasjonale nettverk.
Destinasjon: Spania
By: BarcelonaMalaga
EF Språk i Utlandet

EF Språk i Utlandet

50+ år
2-24 uker
Sett av tid til deg selv med våre språkkurs i utlandet for voksne over 50 år. Her får du variert undervisning og aktiviteter som er spesielt tilpasset dine interesser.
Destinasjon: Spania
By: Malaga

Utvekslingsstudent i Spania

Som utvekslingsstudent i Spania får du muligheten til å leve en annerledes livsstil for en liten periode. Dra på stranda etter skolen i Malaga, eller besøk det verdenskjente Prado museet i Madrid - valget er ditt! På utveksling i Spania fokuserer vi på kommunikasjonsbasert læring i undervisningen for at du raskt skal bli komfortabel med å praktisere spansk så du får mest mulig ut av oppholdet ditt. Et utvekslingsår i Spania er en kombinasjon av språkundervisning, organiserte aktiviteter og nok fritid til å ta en siesta en gang i blant på dagtid og gå ut og spise deilig tapas sammen med venner på kveldstid. Uavhengig av hva slags program du velger, kan du være trygg på at du får førsteklasses språkundervisning og en opplevelse for livet på utveksling i Spania.

Spanske opplevelser

Har du lenge drømt om å se ekte tyrefekting? Danse Flamenco i fargerike kjoler? Delta på "verdens største matkrig" i den årlige Tomatino-festivalen? Det er så uendelig mye å oppleve i løpet av et utvekslingsår i Spania! Vi tilbyr studieprogrammer i tre spanske byer; Barcelona passer for deg som vil ha en perfekt balanse mellom pulserende storbyliv og bedagelig strandliv, Malaga derimot er midt i blinken for deg som er ute etter en avslappende hverdag i solen. Uansett hvilken by du velger for din utveksling i Spania, kan vi forsikre deg om at du får nok av muligheter til å praktisere spansk sammen med spansktalende og ta i bruk det du lærer i undervisningen i hverdagslige settinger.

Hvorfor EF?

Tillit

Vi har over 50 års erfaring, og vårt rykte er verdenskjent.

Koble til

Lær med studenter fra over 100 land.

Tilpass

Utforsk verden gjennom våre programmer i over 50 globale destinasjoner.

Oppnå

Lær raskere og mer omfattende med EF-metoden.

EF hele veien

Våre egne skoler og kontorer over hele verden sikrer enestående kundeservice.

Globalt akkreditert

Vår undervisningsekspertise og tilnærming til læring blir anerkjent globalt.