Utveksling

Utveksling i Italia

Utveksling i Italia
4.5
949
(949 rangeringer)
4.5

Utveksling Italia! På utveksling til Italia lærer du italiensk mens du blir kjent med den italienske kulturen fra innsiden. Italia er kjent for god mat, rik kulturhistorie og en imøtekommende lokalbefolkning, så hvorfor ikke nyte godt av dette som utvekslingsstudent i Italia? Utveksling til Italia er en morsom måte å lære språket på mens du får et innblikk i italiensk kultur.

Utveksling i Italia

Gratis brosjyre

Finn et program

EF Språk i Utlandet

EF Språk i Utlandet

19-25 år
2-24 uker
Lær et språk raskere på en akkreditert EF skole. Velg mellom 10 språk på 50 destinasjoner. Start ditt språkkurs hver mandag.
Destinasjon: Italia
By: Roma
EF Språk i Utlandet

EF Språk i Utlandet

25+ år
1-24 uker
Kickstart din internasjonale karriere med et språkkurs i en av verdens mest spektakulære storbyer. Designet for voksne og profesjonelle.
Destinasjon: Italia
By: Roma
EF Språkreiser

EF Språkreiser

10-19 år
2-24 uker
Lær et språk i utlandet med et fleksibelt individuellt kurs eller på en gruppereise ledet av en EF kursleder.
Destinasjon: Italia
By: Roma
EF Studieår i Utlandet

EF Studieår i Utlandet

16+ år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner språk og akademiske studier på en eller flere av våre destinasjoner. Bli flytende i språk, opplev verden og utvid ditt internasjonale nettverk.
Destinasjon: Italia
By: Roma
EF Språk i Utlandet

EF Språk i Utlandet

50+ år
2-24 uker
Sett av tid til deg selv med våre språkkurs i utlandet for voksne over 50 år. Her får du variert undervisning og aktiviteter som er spesielt tilpasset dine interesser.
Destinasjon: Italia
By: Roma

Utforsk våre destinasjoner

Utveksling Italia

På utveksling Italia får du muligheten til å leve som en ekte italiener og komme tett innpå den italienske kulturen. Du tilpasser deg raskt denen ny hverdag og er hele tiden sammen med italiensktalende, noe som gjør det enklere å plukke opp lokale ord og uttrykk. Det er helt avgjørende å bli kjent med kulturen hvis man skal lære seg et nytt språk, og som utvekslingsstudent i Italia kommer du til å adoptere den italienske livsstilen uten at du engang er klar over det. Foruten italienskundervisning, inkluderer utveksling til Italia både organiserte utflukter og ekskursjoner i regi av skolen, samt nok fritid til å utforske byen på egenhånd sammen med venner etter skoletid.

Smaken av Italia

Det er lett å forelske seg i den italienske maten på utveksling Italia - deilig fersk pasta, velsmakende oster, ferskpresset olivenolje, solmodne tomater og hvitløk! Italiensk mat varierer på tvers av de ulike regionene, fra Toscana i nord til Sicilia i sør. Hvert område i Italia er som en egen liten verden, eksempelvis hadde de gamle etruskerne allerede sin egen sivilisasjon mens romerme fortsatt var bønder. Og når Roma vokste, var det fortsatt grekerne som eide det meste i de sørlige regionene. Utveksling til Italia handler om å fordype seg i italiensk historie og kultur, og ikke minst matkultur! Bli kjent med de ulike områder og lær hva som karakteriserer de ulike regionene, på utveksling Italia får du god tid til å utforske omgivelsene utenom undervisningen.

Hvorfor EF?

Tillit

Vi har over 50 års erfaring, og vårt rykte er verdenskjent.

Koble til

Lær med studenter fra over 100 land.

Tilpass

Utforsk verden gjennom våre programmer i over 50 globale destinasjoner.

Oppnå

Lær raskere og mer omfattende med EF-metoden.

EF hele veien

Våre egne skoler og kontorer over hele verden sikrer enestående kundeservice.

Globalt akkreditert

Vår undervisningsekspertise og tilnærming til læring blir anerkjent globalt.