Utveksling

Utveksling i Japan

Utveksling i Japan
4.4
823
(823 rangeringer)
4.4

Ønsker du å lære japansk? Hvorfor ikke ta et år som utvekslingsstudent i Japan? På den måten får du muligheten til å praktisere japansk fra første dag. På utveksling i Japan blir du i tillegg kjent med den japanske kulturen fra innsiden og får et innblikk i en hverdag som er annerledes enn den du er vant til hjemme i Norge.

Finn et program

EF Språkreiser

EF Språkreiser

10-19 år
2-24 uker
Lær et språk i utlandet med et fleksibelt individuellt kurs eller på en gruppereise ledet av en EF kursleder.
Destinasjon: Japan
By: Tokyo
EF Språk i Utlandet

EF Språk i Utlandet

19-25 år
2-24 uker
Lær et språk raskere på en akkreditert EF skole. Velg mellom 10 språk på 50 destinasjoner. Start ditt språkkurs hver mandag.
Destinasjon: Japan
By: Tokyo
EF Språk i Utlandet

EF Språk i Utlandet

25+ år
1-24 uker
Kickstart din internasjonale karriere med et språkkurs i en av verdens mest spektakulære storbyer. Designet for voksne og profesjonelle.
Destinasjon: Japan
By: Tokyo
EF Studieår i Utlandet

EF Studieår i Utlandet

16+ år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner språk og akademiske studier på en eller flere av våre destinasjoner. Bli flytende i språk, opplev verden og utvid ditt internasjonale nettverk.
Destinasjon: Japan
By: Tokyo

Utforsk våre destinasjoner

Utvekslingsstudent i Japan

Den mest effektive måten å lære japansk på, er ved å ta utveksling i Japan. Istedenfor å ha japanskundervisning på dagtid og så haste hjem til hverdagslige plikter etter skolen, kan du på utveksling i japan praktisere japansk også etter skoletid i en dagligdags setting. Ikke bare får du praktisert japansk daglig som utvekslingsstudent i Japan, du får også oppleve den japanske kulturen på nært hold og får på den måten en dypere forståelse for japansk kultur og livsstil. På utveksling i Japan plukker du hele tiden opp nye ord og uttrykk som du kan adoptere. Vi legger til rette for gode læringsforhold og har små klasser, klasserom med moderne fasiliteter, erfarne lærere og innovative undervisningsmetoder. Du vil bli overrasket over hvor raskt du lærer å snakke japansk på utveksling til Japan.

Få en dypere forståelse for japansk kultur

Utveksling i Japan er mye mer enn bare språkopplæring, vårt mål er å gi deg en dypere forstålse for japansk kultur i tillegg til bedre språkferdigheter. Japan er kjent for sine store byer, Japans vakre storbyer har et unikt mangfold, her finner du både teknologisk raffinement i verdensklasse og eldgamle bortgjemte templer. På den japanske landsbygda kan du få et glimt av snødekte fjelltopper, velstelte miniatyrhager og såkalte "onsen" som er et japansk begrep for varme kilder. Som utvekslingsstudent i Japan kan du bli med på en ekte japansk te-seremoni, en tradisjon som har eldgamle røtter i buddhismen og japansk kultur. Eller har du kanskje et ønske du gjerne vil få oppfylt? Da kan du knytte ønsket ditt til japansk tempeltre så vil det etter sigende bli oppfylt. Utveksling Japan er unik mulighet til å få et dypere innblikk i japansk kulturhistorie mens du lærer å snakke japansk.

Hvorfor EF?

Tillit

Vi har over 50 års erfaring, og vårt rykte er verdenskjent.

Koble til

Lær med studenter fra over 100 land.

Tilpass

Utforsk verden gjennom våre programmer i over 50 globale destinasjoner.

Oppnå

Lær raskere og mer omfattende med EF-metoden.

EF hele veien

Våre egne skoler og kontorer over hele verden sikrer enestående kundeservice.

Globalt akkreditert

Vår undervisningsekspertise og tilnærming til læring blir anerkjent globalt.