Gratis læringsressurser

Med over 50 års erfaring og et EF forskningsnettverk bestående av toppuniversiteter redefinerer vi hvordan språk læres vekk - og vi ønsker å hjelpe deg med å gjøre det samme. Engasjer studentene dine og utvikle undervisningsevnene dine med våre gratis EF læringsressurser.

Klasseromsmateriell

Våre engasjerende klasseromsressurser tillater deg å fylle ut leksjonsplanene dine med plakater, spill og kart som benyttes av våre egne lærere ved EF International Language Campuses verden over.

Akademiske aktiviteter

Hent EF inn i klasserommet ditt. Test klassen din med vår EF SET test og se hvordan de ligger an i landet ditt og på verdensbasis, la en EF-lærer som snakker språket til daglig besøke deg fysisk eller digitalt for å vise effekten av fordypende læring eller la en av ekspertene våre snakke om temaer som fremtidige egenskaper for å sette i gang interessante samtaler på skolen din.

Leksjoner

Inkorporer leksjonene våre i timeplanen din og utnytt våre beviste metoder, som har vist seg å øke forståelse, forbedre kommunikasjon og hjelpe studenter med å oppnå et flytende nivå på språkkunnskapene sine.