Historier fra våre internasjonale boardingskoler

Byggeprosessen EF Academy California – Del 2

Byggingen av EF Academy Pasadena går fort fremover – og vi gleder oss til skolen står klar høsten 2022! Her kan du se illustrasjoner av hvordan skolen vil bli. Se her for del 1 av byggeprosessen, med bilder av hvordan skolen ser ut akkurat .

 

Området rundt skolen

Skolen er lokalisert midt i et trygt boligområde i Pasadena. Det er flere koselige kafeer og restauranter i gangavstand fra skolen. Her kan dere også se fjellområdene bak skolen – der det faktisk er mulig å stå på ski om vinteren!

 

Soveromsbyggene 

Fire slike bygg er tilegnet soverom til elevene. De er fordelt på kjønn og alder, samt at det bor en ansatt i hver etasje. Det finnes mange sosiale områder både inne og ute rundt byggene, der elevene kan gjøre lekser sammen, slappe av eller finne på noe morsomt. Soverommene vaskes ukentlig av personellet.

Her ser man to av soveromsbyggene fra utsiden av campus. Hele campus er inngjerdet, der man må melde fra til sikkerhetspersonellet på skolen dersom man skal få besøk.

 

Svømmebasseng og andre idrettsfasiliteter  

På campus vil du finne et svømmebasseng, samt utenførs fotball-, basket- og sandvolleyball-bane. Det vil også være et innendørs treningssenter, samt gymsal.

Her vil det holdes varsity-kamper i ulike idretter, der du kan velge å delta på et lag eller sitte og heie på EF Academy.

 

Klasserom

Det vil være et eget bygg på campus for klasserom og undervisning. Toppmoderne fasiliteter, store vinduer og mye lys preger hele campus.

 

Kantine

Kantinen er hjertet av campus – og befinner seg på midten av campus. Her vil du få servert frokost, lunsj og middag i ukedagene, samt brunsj og middag i helgene. Du vil kunne velge selv om du vil nyte maten inne eller ute i solen.

 

Hvem kan gå på EF Academy Pasadena?  

EF Academy Pasadena er for elever fra 14-19 år, 9. klasse til VG3. Man velger selv om man har lyst til å reise på ett utvekslingsår eller om man vil bli i flere år. Elevene som reiser på utveksling i VG2 kan søke om støtte fra Statens Lånekasse, og enkelt kombinere sitt internasjonale diplom med studiespesialisering. Lyst til å vite mer? Bestill en gratis brosjyre nå.

Lyst til å vite mer? Bestill en gratis brosjyre

Del denne artikkelen