Det siste innen reise, språk og kultur av EF Education First
Meny

5 Netfllix-serier du burde se denne vinteren

5

Her er våre topp fem Netflix-serier du burde se denne vinteren. Vi har med vilje valgt serier som kommer til å få deg til å føle deg litt bedre, for å lette på det triste synet av brune løv som for lenge siden har falt utenfor vinduet ditt, og hjelpe deg føle deg oppfrisket.

Våre topp 5 Netflix serier du burde se denne vinteren

Her har vi samlet noe som kanskje kan gi deg den inspirasjonen du trenger for å skape litt lykkefølelse denne vinteren. Vi snakker om Netflix-serier, såklart.

Det finnes ingen bedre måte å tilbringe en kald, mørk ettermiddag på enn å sitte ved en knitrende peis i ullsokkene dine. Du er dekket av et teppe med varm sjokolade i hånda.

Vi har samlet fem Netflix-serier du burde se. Det eneste spørsmålet som gjenstår er: er du klar for å starte 150+ timer du aldri får – og heller ikke kommer til å ønske å få – tilbake? Vi, også.

Uten videre vås, her er våre topp fem Netflix-serier du burde se denne vinteren. Vi har med vilje valgt serier som kommer til å få deg til å føle deg litt bedre, for å lette på det triste synet av brune løv som for lenge siden har falt utenfor vinduet ditt, og hjelpe deg føle deg oppfrisket.

Netflix

Streamingtjenesten, Netflix!

  1. Emily in Paris

Skaperne bak Sex og Singelliv har laget denne serien om Emily i Paris. Det er en av de litt flaue men utrolige oppløftende og hjertevarmende seriene om en entusiastisk og talentfull amerikansk markedsføringsprofesjonell som flytter til Paris for å overvåke selskapets samarbeid med et fransk byrå.

Jeg kan omtrent garantere at du kommer til å bli forelsket i Paris (igjen, hvis du allerede er det), og kommer til å ville være Emily. Ahh, maten; kulturen; bøkene; arkitekturen; den parisiske stilen. Ta meg dit!

  1. The Good Place

Denne er spenstig, morsom, og får deg også til å tenke litt. Hovedpersonen, Eleanor, havner ved et uhell i en slags himmelsk etterliv, noe hun synes er litt forvirrende med tanke på at hun hadde levd et liv i ren egoisme.

Karakterutviklingen er utrolig, pluss at du vil føle deg mentalt oppfrisket (eller gjenopplivet, avhengig av hvor du er til å begynne med).

  1. Brooklyn 99

Jeg har lagt til denne på lista fordi det er nesten umulig å ikke elske den. Denne serien er et mesterverk. Den er så god, og så morsom. Kaptein Holt drar så tørre spøker at du ikke klarer å la være å smile, uavhengig av om du syns vitsen er morsom eller ikke.

De andre karakterene er så relaterbare, teite og fantastiske – og forfatterne av serien har nøye plassert dem i midten av handlingen – slik at du ender opp med å genuint elske dem.

  1. Modern Family

Okei, denne er ikke spesielt ny, selv om de nettopp har utgitt en ny sesong. Faren i familien, Phil, er en så fantastisk karakter at det er verdt å se serien bare på grunn av han. Han er teit og barnslig, men han ønsker alltid det beste for familien sin, noe som gjør at du umiddelbart kommer til å like han.

Hvis du ønsker en realistisk skildring av familiedynamikk, pluss en jevn dose humor, sett på denne og nyt alle de mange sesongene!

  1. Schitt’s Creek

En veldig velstående familie mister alt og må flytte til et motell midt i ingenmannsland. Tulleball følger, og takket være karakterenes latterlige natur er det flere episoder å le høyt av. Småfrekke, gretne David er min personlige favorittkarakter, men de er alle ganske elskverdige.

Du kan sluke denne på bare en uke, hvis du er godt utstyrt med en heftig bolle med nachos, søt og salt popcorn, og null ønske om å oppleve de vindpiskede regntunge høstgatene utenfor.

 

* Unnskyldningen til denne utypiske «oppfordringen til latskap» på våre vegne er at du definitivt vil forbedre dine engelskkunnskaper, noe som faktisk er veldig produktivt. Heia deg!

TEST DITT SPRÅKNIVÅLes mer

Snakker du flytende? Test dine språkkunnskaper med vår hurtige test

Les mer