GO Blog | EF Blog Norge
Det siste innen reise, språk og kultur av EF Education First
Menu

5 ting jeg heller vil gjøre på Valentines Day

5 ting jeg heller vil gjøre på Valentines Day

Enten du er singel eller i et forhold, kan Valentinsdag være en skikkelig stressende dag. Skal du kjøpe blomster til din kjære eller sjokolade? Liker de restauranten og maten du valgte for daten? Hvis du er singel, hvordan kan du unngå Valentines Day?

I stedet for å bruke tid og penger på å organisere en date eller stresse over hele greia fordi du ikke har en spesiell å “feire” dagen med kan du heller tenke på hva annet du kan gjøre (og hvor du kan være) den 14. februar … Her er mine tips:

1. Surfe i Costa Rica ellere Cape Town

Å lære å surfe er utfordrende, men også utrolig givende. Ingenting ser kulere ut enn å surfe på en monsterbølge, og steder som Costa Rica og Cape Town i Sør-Afrika er verdenskjente for sine fremragende surfe spots. Ja, det er en risiko for at du kan møte på en hai eller to, men personlig ville jeg heller vært ansikt til ansikt med en Great White enn å betale prisen den lokale italienske bistroen vil belaste deg for på Valentinsdag.

2. Fjelltur på Honolulu

Den hawaiiske øy-kjeden er en av de vakreste stedene på jorden, og byen Honolulu på Oahu Island er en av disse kronjuvelene. Ikke bare blir du bortskjemt med strender og restauranter, men hvis du drar utenfor byen finner du utrolige turmuligheter som Koko Crater trail og Diamond Head State Monument. Hvem vet – kanskje snubler du av stien og møter en annen fortapt turist og finner romantikk tross alt.

3. Shopping i London

En av verdens mest kosmopolitiske byer er også en av de mest trendsettende, noe som gjenspeiles i dens uendelig mengde av klesbutikker – alt fra rimelige kjeder som Primark til boutique butikker som selger vintage mote i Øst-London. Hvis du reiser med partneren din, gi dem et nytt antrekk; Hvis du reiser alene, kjøpe alt til deg selv i stedet. Jeg vet hvilket alternativ jeg  ville valgt.

4. Soling i Sydney

14. februar kan være ganske kjølig på den nordlige halvkule, men i den sørlige halvdelen av kloden er det faktisk sommer. Slik er innbyggerne i Sydney sikre på at de er solbrune og klare for romantikk, eller solbrune og holder hender med deres  kjæreste mens de rusler langs Bondi beach.

5. En “bretzel-date” i Berlin

For å være ærlig, ville de fleste av oss gjerne tatt en date med en varm, nybakt bretzel  hvilken som helst dag. Men, hvis du har en faktisk person i livet ditt, og du ønsker å skjemme dem bort med kultur og deilig mat, hvorfor ikke tilbringe en helg i Berlin? Det er den kulturelle hovedstaden i  den tysktalende verden, og tilbyr et fascinerende innblikk i hva som skjer når en by er delt i to. Det er også et mekka for (single) nattugler som ønsker å feste til solen står opp (og også utover).

Få det siste innen reise, språk og kultur i vårt GO nyhetsbrevMeld meg på