GO Blog | EF Blog Norge
Det siste innen reise, språk og kultur av EF Education First
Menu

Jeg dro på utveksling til Washington State i USA!

Jeg heter Ida Ophus og var på utveksling med EF Exchange Year i Washington, USA i 2016 og 2017.
Jeg dro på utveksling til Washington State i USA!

Jeg tilbrakte året mitt i Washington State. Å dra på utveksling er et av de beste valgene jeg har gjort!

Jeg har lært så mye og har vært så heldig å få opplevd mer enn jeg kunne drømt om. Å leve i en annen kultur med andre tradisjoner har gitt meg så mye. Og nettopp derfor oppfordrer jeg å reise på utveksling. Å reise på utveksling vil gi deg en ny hverdag med en daglig mulighet til å komme ut av komfortsonen.

Komme ut av komfortsonen

Å komme ut av komfortsonen kan være skummelt, og et utvekslingsår vil gi deg utfordringer, men det er også nettopp dette du kommer til å vokse på. Selv så hadde jeg også utfordringer, og det var ved hjelp av de jeg lærte.

Jeg lærte mer om meg selv, omverdenen og jeg ble mer selvsikker på grunn av utfordringene jeg var gjennom. Selvfølgelig så var det jo ikke bare utfordringer. Jeg fikk oppleve ekte high school spirit, amerikanske tradisjoner og mat, lagsport, forskjellige danser og mye mer. Jeg håper at akkurat du kommer til å reise. Hvis du lurer på noe, hva som helst, så er det bare å kontakte meg som din personlige buddy.

Jeg er en EF Buddy

Vi forstår at dette er en stor avgjørelse for deg, og vi vil at du skal være sikker på ditt valg. Bruk dette Buddy kortet for å komme i kontakt med en tidligere EF student som kan besvare alt du lurer på om utveksling. Er det vanskelig å være borte så lenge? Kommer telefonen min til å fungere i utlandet? Det finnes ingen dumme spørsmål. Din EF Buddy har akkurat vært pa utveksling og gleder seg til å fortelle deg om året.

Facebook:  Ida Marie Sandø Ophus

Instagram: idaophus_

Vil du også på utveksling med oss?Les mer her..
Få det siste innen reise, språk og kultur i vårt GO nyhetsbrevMeld meg på

Snakker du flytende? Test dine språkkunnskaper med vår hurtige test

Les mer