GO Blog | EF Blog Norge
Det siste innen reise, språk og kultur av EF Education First
Menu

Bloggerne besøker EF San Diego

Bloggerne besøker EF San Diego

I TV-serien “Bloggerne” besøker Anniken Jørgensen (Annijor) og Joakim Kleven EF skolen vår i San Diego. Studenter fra hele verden kommer til denne skolen for å lære seg engelsk. Man kan studere på nybegynner nivå til viderekommen. EF Språkkurs har oppstart hver mandag og man kan studere der fra 2 uker opptil 1 år. Du får se alt hva de opplevde i sesong 8 episode 9, 10, 11 og 12!

Ankomsten i San Diego

I første snutt ankommer Joakim Kleven og Anniken Jørgensen skolen i San Diego. Skolen er lokalisert midt i hjertet av Point Loma med kort gangavstand til stranden eller en kort kjøretur til sentrum. De skal bo på campus og viser frem rommet sitt.

Anniken Jørgensen og Joakim kleven har sin første skoledag på campus

Første skoledag kan ofte være fylt med nerver, i denne snutten tar “Activity Manager” Conor bloggerne rundt om på campus med studenter fra hele verden. Han viser frem skolens egen kinosal, treningsstudio, klasserom og hang-out steder. Anniken Jørgensen forteller at hun har reist med EF språkreiser flere ganger tidligere og Joakim Kleven ønsker å være midtpunktet.

Etter skolen står man fritt til å gjøre hva man vil..

Anniken Jørgensen og Joakim Kleven drar til stranden for å ha en fotoshoot. Anniken Jørgensen syntes det er flott å jobbe med Joakim Kleven, sammen er de kreative og elsker hverandres ideer.

[

](https://www.ef.no/blog/wp-content/uploads/sites/31/2019/09/San-Diego-balboa.jpeg)

Balboa Park i San Diego

Se flere bilder og filmer fra innspillingenLes mer her..
Få det siste innen reise, språk og kultur i vårt GO nyhetsbrevMeld meg på

Utforsk verden og lær et nytt språk i utlandet

Les mer