GO Blog | EF Blog Norge
Det siste innen reise, språk og kultur av EF Education First
Menu

Min bucketlist for Sydney

Jeg heter Camilla og skal reise 2 uker til Sydney med EF
Min bucketlist for Sydney

Hva gleder du deg mest til?

Jeg har hørt så sykt mye fint om Australia, alt fra vakre strender med de mest blå strendene så langt øye kan se, fantastisk mat og sjarmerende mennesker. Dette blir den første gangen jeg reiser så langt alene, jeg både gruer meg og gleder meg til å utforske Sydney på egen hånd. Jeg har derfor lagd en liten bucketlist over ting jeg har lyst til å gjøre mens jeg er der!

  • Operahuset

Har du noen gang sett Finding Nemo? For det har jeg! Som barn var Nemo en av mine favorit figurer. Jeg vokste derfor opp med drømmen av å se det kjente operahuset! Gjennom årene har jeg sett så mange flotte bilder og gleder meg masse til å se det selv med mine egne øyne. Dette er kanskje det jeg gleder meg mest til på denne turen!

  • Bondi Beach

Jeg vil nesten si det er obligatorisk som turist å besøke den verdenskjente stranda Bondi Beach! Her kan man bade, sole seg og surfe. Ut i fra bilder ser jo stranden helt amazing ut! Hvit sand og blått vann så langt øye kan se. Blir kjempe deilig å reise fra snøfylte Norge til solfylte Sydney!

[

](http://www.ef.no/blog/wp-content/uploads/sites/31/2018/01/24197362_10155112385429646_1995260954_o.jpg)

  • Vegemite

Pålegget som blir hedret og elsket i hele Australia! Vegemite er et pålegg laget av gjær og har vist en bitter smak. Vanligvis blir det smøret på toastet brødskive, nytes lunken!  Pålegget virker å ha mange delte meninger, jeg gleder meg til å smake på det selv og bedømme.

  • Skydiving

Jeg er allerede 100% sikker på at jeg kommer til å forelske meg med Sydney, så hvorfor ikke falle pladask for byen fra 4000 meters høyde?! Skydiving høres utrolig kult ut og virkelig spesiell måte å se byen på. Det blir gøy å teste ut mine egne grenser på adrenalin og frykt. Morro men skremmende på samtidig!

  • Gelatos fra Messina

Den italienske iskremen Gelatos er meget populær ikke bare i Sydney, men i hele Australia. Og etter å ha sett drøssevis av bilder har jeg bestemt meg for at jeg bare må dra innom Messinas for å oppleve den kjente gelatoen deres.

  • Taronga Zoo

Australia er verdenskjente for dyrelivet og Taronga Zoo er ikke et unntak. Her inne lever dyrene fritt og ingen dyr er bak låste bur. Her inne lever det over 4 000 dyrt inkludert kenguruer, koalabjørner, sjiraffer og mange mange flere dyr. Jeg gleder meg masse til å hilse og mate kenguruer og alle de andre dyrene der.

[

](http://www.ef.no/blog/wp-content/uploads/sites/31/2018/02/CAI_AU_03_1080x1080.jpg)

Jeg gleder meg masse til å oppleve Sydney og alt det har å tilby.

Kan du reise med EF til Sydney?

Språkkurs

Du kan reise til Sydney fra 2 uker og oppover, med oppstart hver mandag. Les mer her..

Studieår i utlandet

Du kan studere engelsk i Sydney i 6, 9 eller 11 måneder. Les mer her..

Følg gjerne reisen min@camillahuynh og @efnorge på instagram!

Vi sees!!

Lurer du på hvor du kan reise?Bestill en gratis brosjyre her
Få det siste innen reise, språk og kultur i vårt GO nyhetsbrevMeld meg på

Lær et av 10 språk og velg mellom 50 destinasjoner verden over

Les mer