GO Blog | EF Blog Norge
Det siste innen reise, språk og kultur av EF Education First
Menu

EF og Landstreffet i Stavanger

EF og Landstreffet i Stavanger

LANDSTREFFET I STAVANGER

Visste du at EF er stolt sammarbeidspartner av Landstreffet i Stavanger? I denne sammenhengen har vi i år loddet ut to festivalpass til LS2018. Vi hadde over 3000 forventningsfulle deltagere i konkurransen vår, og nå har vi endelig trekt en vinner. Den heldige vinneren er Martine Ramberg fra Skedsmo. Hun vant to billetter og skal reise til Stavanger med venninnen Nora. Hun gleder seg mest til å oppleve stemningen blandt tusentalls av russ fra hele landet.

Landtreffet finner sted i Kongeparken den 4-6 mai, og EF vil være der for å kjenne på stemninga med årets russ. I år ser lineupen helt sinnsyk ut og vi gleder oss virkelig på russens vegne. Artister som Martin Garrix (NL), Maclemore (US), Axwell & Ingrosso (SE), French Montana (US), Karpe (NO) og Sondre Justad (NO) stiller på scenen for en fullsatt Kongepark! Landstreffet ligger i tillegg i en av norges største fornøyelsesparker, her vil det være mulighet for å delta på alt fra sandfotball til DJ battle, vi skulle ønsker vi var russ igjen.

Med dette ønsker vi alle en heidundranes russetid og masse lykke til på eksamener og prøver i mai og juni.

Husk at vi fortsatt har ledige studieplasser for dere som ønsker et friår med språk til høsten, på over 50 skoler verden over kan du oppleve ditt livs eventyr etter russtiden! Les mer her…

Russenuss fra EF

Les mer om dine utenlandsmuligheter med EFLes mer...
Få det siste innen reise, språk og kultur i vårt GO nyhetsbrevMeld meg på

Lær et av 10 språk og velg mellom 50 destinasjoner verden over

Les mer