GO Blog | EF Blog Norge
Det siste innen reise, språk og kultur av EF Education First
Menu

EMIL VANT REISE TIL MIAMI MED EF

EMIL VANT REISE TIL MIAMI MED EF

“Æææ, jeg skal til Miami!” Emil André Østebø kan snart krysse av Miami på kartet og reiser til denne herlige destinasjonen i midten av august for å ta et språkkurs med EF. Emil stakk av med serien etter at vi hadde en konkurranse for alle som møtte oss på utdanningsmesser i vår. Han skal gå på vår skole i Miami som ligger på fantastiske South Beach og i gåavstand unna shopping og restauranter.

Emil velger selv tidspunktet for reisen, han kunne ikke ha reist nå da han er midt oppi en eksamensperiode. Men valgte og reise i sommerferien siden han har fri og mulighet til å reise da. Emil gleder seg spesielt mye til å bli kjent med nye mennesker og få mange nye opplevelser i Miami. I Miami er det også mye man kan finne på som å reise til Key West, kanskje noen dager på Bahamas frister? Eller å oppleve spektakulære Everglades.

Dette er faktisk første gang Emil er i USA, så det er absolutt mye som må prøves. Å bestille en XL- meny fra Mc Donald’s er bare en av tingene som står på “to-do”-listen og han håper at forelskelsen til den amerikanske maten ikke blir for stor. Han gleder seg spesielt mye til å oppleve den amerikanske kulturen, som han bare har sett på TV tidligere.

Siden Emil dro på utdanningsmesse sammen med resten av skolen sin var det flere som hadde meldt seg på vår konkurranse. Misunnelsen ble da stor når han fortalte til sine skolekamerater at han var den heldige som skulle reise til Miami. Nyheten ble fort spredt rundt på skolen og han sier selv (med et smil på lur) at folk nok er veldig sjalu og at de fort kan kalle han litt stygge ting, men han tror selvfølgelig at de innerst inne unner han turen.

Vi gleder oss til å følge Emil på reisen og se hvordan han har det på vår skole i Miami!

VIL DU OGSÅ REISE PÅ ET SPRÅKKURS? SE PRISER HERLær mer
Få det siste innen reise, språk og kultur i vårt GO nyhetsbrevMeld meg på