Det siste innen reise, språk og kultur av EF Education First
Meny

Emma Ellingsen og Aleksandra på EF språkreise i Long Beach

Emma Ellingsen og Aleksandra på EF språkreise i Long Beach

Emma Ellingsen er en YouTuber og influencer. Hun er kjent fra TV-serien født i feil kropp og TV2 sin satsning Genereasjon Z. Emma og hennes beste venninne Aleksandra reiste på sin første EF språkreise til Long Beach sommeren 2019. De reiste med en gruppe studenter på samme alder, bodde på campus på skolen i Long Beach og traff studenter fra rundt om i Norge og andre land.

EF Long Beach

Skolen er et gigantisk campus med fantastisk fasiliteter og bare en kort busstur unna stranden. Når man reiser på EF språkreise til Long Beach får man oppleve Hollywood, Beverly Hills, Santa Monica, Venice Beach og utforsket fornøyelsesparker og sightseeing i Los Angeles. I Long Beach får man oppleve den typiske livsstilen i California hvor surfing og grilling på stranden er en del av hverdagen. Samtidig blir man mer selvsikker i engelsk, da det praktiseres daglig samtidig som man har engelsktimer. Som EF språkreise student er det en rekke aktiviter som er inkludert i kurset, men man kan også velge ekstra aktiviteter som å besøke EF San Francisco.

Sjekk ut Emma sin første film fra språkreisen

Emma og Aleksandra reiste til San Francisco

Her ble Emma desverre syk og måtte holde seg inne store deler av oppholdet. Men her er hennes nye romkamerater under oppholdet i San Franciso.

Photoshoot på standen

Graduation 2019

Emma og Aleksandra deltok på Graduation med mange andre EF studenter. På slutten av kurset arrangeres nemlig «graduation» dette er en høytidlig amerikansk tradisjon. Hver elev blir ropt opp og får kursbevis som beskriver deres engelsknivå. Så får man «graducation hats» som kastes opp i været slik man ser på amerikanske filmer. Etter denne sermonien arrangerer EF en stor fest for studentene – en veldig populær begivenhet for våre EF studenter verden over.

I denne videoen snakker Emma litt mer om språkreisen sin

 

Ønsker du å reise på språkreise?

Ønsker du å reise på EF språkreise? Bestill en gratis brosjyre her..

Sjekk ut Emma sin sideLes mer her..

Del denne artikkelen

Nyeste artikler fra Reise