GO Blog | EF Blog Norge
Det siste innen reise, språk og kultur av EF Education First
Menu

Topp 5 apper for videokonferanse med venner

Topp 5 apper for videokonferanse med venner

Vi har laget en liste over de beste videokonferanse appene. I disse tider er det mange som er hjemme uten å se og snakke med hverandre. Derfor har vi laget en liste med de beste videokonferanse appene som gjør det lettere for deg å holde kontakten med venner, kollegaer og familien.

Videokonferanse apper

SnapChat

Mange har denne appen fra før, her kan du lage en gruppe med de du ønsker å ha en konferanse med og snakke i vei. Dersom du har en konferanse med barn eller forsåvidt de eldre kan det være gøy og utforske filtre også.

Teams

Teams er et veldig godt verktøy for videokonferanser med mange mennesker. Denne kan lastet ned på PC, nettbrett og mobil. Det er en solid og god app som kan håndterer godt at mange er med.

House Party appen

I denne appen kan du invitere folk din til egen House Party. Den har veldig god videokvalitet og er ganske så morsom! Her kan du nemlig spille digitale spill med deltagerne i ditt House Party. Dette er den morsomste videokonferanse appen jeg vet om. Her er noen av leken:

  • Draw Something

Vi spilte spillet “draw something” som er å tegne gjenstander så skal de andre tippe hva du tegner.

  • Heads-up

Et annet spill vi har spilt en del er “Heads-up” en person får en kjendis/gjenstand klistret i pannen (som man ikke ser selv), deretter skal de andre i ditt house party prøve å forklare hva det er og du skal gjette. Leken er på engelsk, så her kan du forbedre engelskvokabularet ditt også. Når du klarer et kort, så får du et nytt i pannen og man kan rullere på hvem som gjetter og har kort i pannen.

Google hangout

Dette er en veldig populær app for chat eller videosamtaler. Du må ha en Google-konto / Gmail for å starte. Det er veldig bra kvalitet på denne appen også.

FaceTime

FaceTime kan brukes av de som har Apple produkter og en Facebook profil. Du kan lage en gruppe og ringe, eller ringe en person.

Lykke til og håper dere liker appene!

Les mer om EF sine programmer i utlandetLes mer her..
Få det siste innen reise, språk og kultur i vårt GO nyhetsbrevMeld meg på