GO Blog | EF Blog Norge
Det siste innen reise, språk og kultur av EF Education First
Menu

Barcelona, kanskje en av Europas fineste byer

Barcelona, kanskje en av Europas fineste byer

Med en miks av spansk, katalansk og internasjonal kultur, kombinert med fantastisk arkitektur, fantastisk shopping og verdensberømt sport, har Barcelona vært omtalt som et av Europas mest populære reisemål i flere tiår. Fra uvanlige ikoner som Park Güell og Sagrada Familia – som har vært under konstruksjon i flere tiår – til en vakker strandpromenade bygget for OL i 1992, er denne byen fullstappet med spennende ting å utforske og oppleve.

Vi har beskrevet vår kjærlighet til denne vakre byen i Barcelona Infographic nedenfor:

Barcelona er en av Europas mest livlige destinasjoner, omkranset av uberørte strender. Byen har spennende nattklubber, fantastisk tapas og et trendy motebilde. Praktiser spansken på en tapasbar eller ved et besøk til Sagrada Família. Vår skole er lokalisert i et urbant distrikt.

REIS TIL BARCELONA FOR Å FÅ BRUK FOR ALLE SPANSKTIMENE

Husker du da du gikk på skolen og lærte matte og algebra, hvor du tenkte at dette kommer du sannsynligvis ALDRI til å få bruk for? Jepp, vi skjønner deg. Men etter at du har studert så hard er det jo kjipt å la alt du har lært forsvinne etter graduering – istedenfor bør du dra til Barcelona hvor du kan øve på, og forbedre spansken din. Bestill tapas på spansk og belønn deg selv med en dag på stranden.

EF Barcelona

  • Vår skole ligger i en av de flotteste boligområdene i sentrum av Barcelona, kun en 15 minutters t-banetur til stranden.

  • Ny, moderne bygning i Eixample området

  • Skolen har moderne interiør og er utrustet med den nyeste læringsteknologien

  • Stor utendørsterrasse med stoler og solsenger

  • 4 minutters gangavstand til butikker, restauranter og kunstgallerier

  • Kort avstand til Diagonal metrostasjon, bare to holdeplasser fra Sagrada Família

Lær spansk i Barcelona med EFLes mer her..
Få det siste innen reise, språk og kultur i vårt GO nyhetsbrevMeld meg på