GO Blog | EF Blog Norge
Det siste innen reise, språk og kultur av EF Education First
Menu

Min språkreise til Cairns Australia

Jeg heter Frida og vært på språkreise i Cairns med EF!
Min språkreise til Cairns Australia

Min EF språkreise til Cairns Australia sommeren 2018 er noe jeg aldri kommer til å glemme. Da dro jeg og 2 venninner helt over på andre siden av jordkloden på den beste sommerferien noensinne. Flyturen var kanskje en av de lengste jeg har vært på, men med tanken på alt jeg kom til å oppleve ukene i australia gikk tiden fortere enn man skulle trodd.

Venner fikk du første dagen! Såå lenge på et fly så må man jo selvfølgelig snakke med de ved siden av seg. Praten gikk i ett, du har så mye å fortelle om hvor du kommer fra og dine interesser i ladent dere begge skal til. Da vi annkom vårt første stopp i Cairns ble vi tatt imot av Ef ledere som var fulle av energi. Der fikk vi litt informasjon om hva som kom til å skje vidre på reisen og ble delt ut til verstsfamilier. Vi fikk et kjempesøtt ektepar som elsket å ha folk hjemme hos seg. Flere ganger hadde de hatt studenter fra Japan, så de var sykt gira på å få besøk av oss fra vakre Norge.

Utfluktene EF hadde tilbud om måtte du nesten ta. Tror jeg meldte meg på nesten alle. Utfluktene er alt fra dykke i Great Barrier Reef som var helt sykt kult, og skyrail over regnskogen, camping i ørkenen hvor du kommer til å se den klareste stjernehimmelen noensinne.

Jeg valgte Australia som min destinasjon, siden jeg tenkte at viss jeg først skulle dra på en språkreise ville jeg dra til et sted jeg aldri kommer til å dra sammen med familien min. For det er jo veldig langt å dra så det er ikke akkuratt sedet man velger viss du skal på charterferie. Med EF i ryggen og det gjennomførte opplegge var det ikke noe problem for folreldrene mine og sende meg bort noen uker. Jeg tror selv jeg aldri hadde opplevd så mye i Australia på 4 uker viss jeg hadde bestilt en sånn ferie selv. Det var så mye vi gjorde som jeg ikke hadde tenkt på engang. Så viss du i det hele tatt har vurdert å dra til Australia sier jeg bare «JA DET MÅ DU!»

Les mer om EF Språkreise til Cairns, AustraliaLes mer her..
Få det siste innen reise, språk og kultur i vårt GO nyhetsbrevMeld meg på