GO Blog | EF Blog Norge
Det siste innen reise, språk og kultur av EF Education First
Menu

Jeg er EF

Jeg er EF

Vi vil gjerne presentere de som sitter på kontoret hos EF Norge. Bli kjent med oss, vi er EF. Dagens ansatt er Maren som har jobbet  hos EF i 3,5 år. Maren er studieveileder for EF Corporate Solutions.

Hva er det beste med å jobbe i EF?

Det er et veldig bra arbeidsmiljø,  og det er gøy å jobbe for en stor internasjonal organisasjon som tilbyr mange muligheter. Jeg setter også stor pris på mine utenlandske kollegaer, og det nettverket jeg har bygget opp. EF er en spennende bedrift,  hvor  jeg får også  jobbe ut mot bedriftsmarkedet.  Jeg slår rett og slett to fluer i en smekk,  og det liker jeg!

Hva motiverer deg med jobben?

Det er at man får utvikle seg og at man møter på  spennende utfordringer . Jeg får også brukt mye engelsk i min jobbhverdag , og har gode kollegaer.

Beskriv en helt vanlig dag på jobb?

Jeg har en hektisk og varierende arbeidshverdag, akkurat  sånn som  jeg liker det. Som tidligere nevnt jobber jeg ut mot bedriftsmarkedet, så det går en del  i møtevirksomhet, kunderådgvining og samarbeid med mine kollegaer i utlandet.

Hva er dine interesser for uten om jobben?

Jeg liker å være med venner og familie, jeg liker å trene og gå på kino. Jeg jobber også frivillig for Røde Kors og holder på med kajakk (tok våtkort nå i sommer). På høsten er også jaktinteressen stor.

Har du reist med EF før? Hva er sist besøkte reisemål, drømmedestinasjon og videre reiseplaner?

Jeg har reist med EF før i 2001, da var jeg i Jersey  i 3 uker som ligger i den engelske kanal . Mitt sist besøkte reisemål var Karibien i påsken, som er det siste store utenlandsoppholdet. Jeg har Australia er veldig høyt oppe på lista over drømmedestinasjoner, Sør Afrika og Island kunne jeg også ha tenkt meg å reise til. Jeg liker en kombinasjon av strand og at du har muligheten til å dra litt «hiking», en destinasjon der du kan få en fin variasjon. Videre reiseplaner er Edinburgh og Athen nå til høsten.

5 ting du må ha med deg i kofferten?

Ansiktsservietter, antibac, barberhøvel, head-set og pudder.

Hva er det beste med å lære seg et nytt språk?

Det er at du kommer deg tettere inn på kulturen , siden mye av kulturen ligger i måten man kommuniserer på. Det kan også åpne mange nye dører for deg  når det kommer til jobb og reising,  og ikke minst blir det mye mer spennende å reise når du kan snakke samme språket som de lokale.

Hva er ditt største EF øyeblikk?

Mitt største EF øyeblikk når jeg vant EF Spirit Award under vårt årlige Kick-off,  hvilket jeg satte stor pris på. Å få en bekreftelse på at jeg har EF Spirit var utrolig gøy.

Hvorfor reise med EF?

Det er EF hele veien, man har alltid en god støtte når man reiser. Bare det å komme seg ut å oppleve verden, bygge opp selvtilliten og få et internasjonalt nettverk. Om du er borte i 2 uker eller 1 år er det en utrolig fin erfaring.

3 Gode tips til en kommende EF student?

Det viktigste er å ta vare på de kontaktene du får, nyt øyeblikket når du er der og invester i tiden din.

REIS MED EFLær mer
Få det siste innen reise, språk og kultur i vårt GO nyhetsbrevMeld meg på