GO Blog | EF Blog Norge
Det siste innen reise, språk og kultur av EF Education First
Menu

JEG vant tur med EF Språkkurs til Sydney!!

Jeg heter Camilla og er 18 år gammel, født og oppvokst i Oslo. Som person er jeg veldig glad i å utforske spennende destinasjoner og er ikke redd for å oppleve nye ting!
JEG vant tur med EF Språkkurs til Sydney!!

Hei alle sammen! Jeg heter Camilla og er 18 år gammel, født og oppvokst i Oslo. Som person er jeg veldig glad i å utforske spennende destinasjoner og er ikke redd for å oppleve nye ting! I høst var jeg så heldig å ha vunnet et språkkurs på 2 uker til fantastiske Sydney i Australia!

Rundt starten av september fikk jeg øye på en konkurranse EF hadde i samarbeid med Russ.no der det eneste man trengte å gjøre var å stemme på drømmereisen sin! Jeg har alltid drømt om å dra til Australia og oppleve alt landet har å by på. Vi spoler frem et par ukers tid, jeg sitter på t-banen en grå og kjølig høstdag, telefonen ringer midt i rushtiden.  Damen i den andre enden forteller at hun heter Therese og ringer fra EF Education First.

“Jeg kunne ikke tro mine egne ører, jeg var den heldige vinneren av en språkkurs til Sydney?!”

[

](http://www.ef.no/blog/wp-content/uploads/sites/31/2018/01/rw0y7m.jpg)

Russe konkurransen var lenge glemt da tankene om å vinne var snaue, jeg spør damen i telefonen enda en gang for sikkerhetsskyld. Jeg kunne ikke tro det, det var faktisk folk som vant disse konkurransene?! Ord kunne ikke beskrive hvor glad og heldig jeg følte meg! Jeg spør Therese om det er sant to ganger til, at jeg virkelig hadde vunnet og at det ikke var en spøk. Dette kunne umulig være sant? Hva var oddsene for å vinne en såpas stor konkurranse? Nyhetene lyste opp den kjølige vinterdagen min og jeg gledet meg allerede til å dra.

Tiden er nesten inne nå, det er kun et par uker igjen før jeg drar til solfylte Sydney. Jeg er føler meg spent, nervøs, glad og ikke minst heldig. Kofferten blir snart ferdig pakket og før jeg vet ord av det så sitter jeg på flyet. Gleder meg masse til å ta dere med videre på turen min!

[

](http://www.ef.no/blog/wp-content/uploads/sites/31/2018/02/CAI_AU_03_1080x1080.jpg)

Hvor vil du reise?Last ned en gratis brosjyre
Få det siste innen reise, språk og kultur i vårt GO nyhetsbrevMeld meg på

Lær et av 10 språk og velg mellom 50 destinasjoner verden over

Les mer