GO Blog | EF Blog Norge
Det siste innen reise, språk og kultur av EF Education First
Menu

Eplekakefrida var på språkreise i Australia

Eplekakefrida var på språkreise i Australia

Youtuberen Eplekakefrida var på språkreise med EF i Cairns i Australia sommeren 2018. Hun var på reise i fire uker, og har laget flere videoer om oppholdet sitt. De kan du se lenger ned i posten.

For mange kan byen være ukjent, men Cairns er en relativt stor by som ligger i staten Queensland på nordøstkysten av Australia, og det bor nesten 150 000 mennesker der. Byen er populær fordi den har et tropisk klima, og at den ligger rett ved havet. Her kan du lett reise til en regnskog, eller du kan oppleve Great Barrier Reef – en av naturens syv underverker.

EF sin skole har en sentral beliggenhet rett ved havnen, og bor hjemme hos en lokal vertsfamilie og får lære mye om den australske kulturen og du blir fort kjent med nye mennesker når du må bo sammen med dem. Det er også flere utflukter man kan være med på, blant annet å utforske Australias eksotiske regnskog.

Her kan du se noen av hennes videoer fra reisen:

Reisen til Australia

Snorkling i Great Barrier Reef

Siste uken i Cairns

Sammendrag av turen

Du kan se flere av Eplekakefrida sine videoer på hennes youtubekanal.

Hvis du ønsker mer informasjon om språkreiser kan du finne det her. Og om du er interessert i den samme språkreisen som Eplekakefrida tok til Cairns i Australia kan du finne den her.

Eplekakefrida var på språkreise i Australia, men har og vært på tur med EF til Long Beach.

Vil du reise til Cairns med EF?Les mer her..
Få det siste innen reise, språk og kultur i vårt GO nyhetsbrevMeld meg på