GO Blog | EF Blog Norge
Det siste innen reise, språk og kultur av EF Education First
Menu

Maria’s språkreise til Málaga

Mitt navn er Maria, og jeg var på språkreise med EF til Málaga i sommer. Les om hvordan min spanske vertsfamilie var og hva jeg likte best med språkreisen!
Maria’s språkreise til Málaga

Jeg dro 3 uker til Malaga i sommer, og bodde hos en vertsfamilie nær sentrum. Denne familien var helt fantastisk og var veldig åpne. Det virket også som de var veldig interessert i hvordan kulturen her i Norge var, noe som gjorde at det var lettere å føle seg trygg. Jeg delte rom og vertsfamilie med en svensk jente. Vi kom godt overens og hun var faktisk på besøk hos meg her i Norge før jul. Familien jeg bodde hos var veldig bra og jeg anbefaler alle som vurderer å bo hos en vertsfamilie om å gjøre det! Vi fikk også servert mye forskjellig mat, og det var gøy å smake på alle de forskjellige rettene som ikke er vanlig her i Norge.

[

](http://www.ef.no/blog/wp-content/uploads/sites/31/2018/02/MALAGA-BILDE-5.jpg)

I timene følte jeg vi lærte å bli tryggere på å bruke språket, selv om vi gjorde noen feil. Ved å bruke mer praktiske og muntlige oppgaver enn vanlig undervisning på skolen, var det lettere å bli trygg på klassen og lettere å bruke språket. Alle utfluktene var utrolige morsomme og fantastiske. Det var gøy å kunne dra og oppleve andre steder enn Malaga når jeg først var i Spania. Jeg likte meg veldig godt på blant annet Tarifa og Sevilla. Strandturene var også veldig koselig hvor vi badet, spilte volleyball, fotball eller bare slappet av. Den ukentlige EF-festen var også veldig gøy, og var et sted hvor alle kunne slappe av og ha det moro sammen samtidig.

[

](http://www.ef.no/blog/wp-content/uploads/sites/31/2018/02/MALAGA-BILDE-2.png)

Denne språkreisen er en av de mest fantastiske opplevelse jeg har hatt. Jeg fikk opplevd mye, og ble kjent med mennesker jeg ellers aldri ville møtt. Jeg knyttet tette bånd med veldig mange under reisen og følte meg aldri ensom. Opplevelser med nye mennesker, og venner for livet. Er du nygjerrig og har lyst til å vite mer om språkreise til Málaga? Les mer her

Les om språkreiser | EF GO BloggLes mer her
Få det siste innen reise, språk og kultur i vårt GO nyhetsbrevMeld meg på

Lær et av 10 språk og velg mellom 50 destinasjoner verden over

Les mer