GO Blog | EF Blog Norge
Det siste innen reise, språk og kultur av EF Education First
Menu

Nye venner og fantastisk familie jeg føler meg helt trygg med – mitt år som utvekslingsstudent

Jeg heter Emma Samways og jeg var utvekslingsstudent i Washington state i USA, 2017.
Nye venner og fantastisk familie jeg føler meg helt trygg med – mitt år som utvekslingsstudent

Mitt navn er Emma Samways og jeg var utvekslingsstudent med EF Education First i Washington state i USA, 2017. Jeg storkoste meg på utveksling, les min historie her.

Studentlivet i USA

Som utvekslingstudent var jeg var så heldig at jeg fikk besøke flere forskjellige stater i løpet av året mitt, som for eksempel New York, Idaho, California og Hawaii. Flere av disse var gjennom EF som gjorde at jeg møtte andre utvekslingsstudenter fra hele verden. Jeg har fremdeles god kontakt med de og jeg planlegger å besøke de så fort jeg får mulighet.

Vertsfamilie og venner

Jeg fikk ikke bare mange nye venner, men også enda en fantastisk familie som jeg føler meg helt trygg med og som jeg kommer til å dele opplevelser med for resten av livet.

[

](http://www.ef.no/blog/wp-content/uploads/sites/31/2017/10/student-story-4.jpg)

Jeg oppfordrer deg til å dra som utvekslingsstudent, ikke bare fordi du blir flinkere i engelsk, eller fordi du blir mer selvstendig. Men mest fordi det er en opplevelse helt utenom det vanlige som du kommer til å huske for resten av livet!

Jeg er en EF Buddy:

Om du har noe du lurer på, enten det er welcome days, high school, bytting av familie, Discovery Tours eller annet så er det bare å kontakte meg som din personlige buddy, så skal jeg hjelpe deg så godt jeg kan.

Les mer her..

Vi forstår at dette er en stor avgjørelse for deg, og vi vil at du skal være sikker på ditt valg. Bruk dette Buddy kortet for å komme i kontakt med en tidligere EF student som kan besvare alt du lurer på om utveksling. Er det vanskelig å være borte så lenge? Kommer telefonen min til å fungere i utlandet? Det finnes ingen dumme spørsmål. Din EF Buddy har akkurat vært pa utveksling og gleder seg til å fortelle deg om året.

Kontakt meg på Facebook her..

Få det siste innen reise, språk og kultur i vårt GO nyhetsbrevMeld meg på

Snakker du flytende? Test dine språkkunnskaper med vår hurtige test

Les mer