GO Blog | EF Blog Norge
Det siste innen reise, språk og kultur av EF Education First
Menu

OPPLEV MAGISKE SAN DIEGO

OPPLEV MAGISKE SAN DIEGO

San Diego er en fantastisk by som ligger på vestkysten i Amerika. Her skinner solen hele året og du kan uten tvil ha «the time of your life» når du besøker denne byen. Ikke bare har vi en splitter ny skole, men vi har også de varmeste anbefalninger for denne destinasjonen. Her er noen tips til attraksjoner og utflukter du kan bli med på under ditt opphold.

San Diego’s mange attraksjoner

En av San Diegos hovedattraksjoner er San Diego Zoo, dette er en verdenskjent dyrepark som i år har 100 års jubileum. Her kan du oppleve alt fra pandaer, orangutanger, bjørner og neshorn. Her går det også heis over hele parken så du kan få oversikt oven i fra og få med deg dyrenes gjemmesteder. En helt unik opplevelse du ikke må gå glipp av!

Seaworld er også en stor hovedattraksjon i San Diego, hvor du kan se mange show med bassenget der du kan se alt fra sjøløver til delfiner. Men hvis du virkelig vil se dyrene i sitt eget hjem, hvorfor ikke dra på hvalsafari?  Her kan du komme tett på sjølivet; se hvaler, delfiner, sel og sjøløver, en opplevelse for livet, er du heldig får du kanskje høre når hvalen stemmer i gang med hvalsang.

Naturopplevelser

Er du glad i å klarte i fjellet og utforske naturen? Da vil vi anbefale the potato chip rock, en «look a like» til den norske Preikestolen, bare klippen ser ut som et skikkelig tynt chipsflak. Selv om turen til toppen kan få deg til å svette på kroppen så har du aldri sett noe lignende. Det anbefales å stå i fotokø når du er førstebesøkende. Hva kom først? Preikestolen eller the Potato Chip Rock?

Surfing er ikke så mye du får oppleve i Norge, men i San Diego er surfekulturen stor! Hold balansen å ri på bølgene, bli med i en surferklubb i regi av skolen og få imponerende ferdigheter til du drar tilbake til Norge.

[

](https://www.ef.no/blog/wp-content/uploads/sites/31/2019/09/San-Diego-balboa.jpeg)

Balboa Park i San Diego

Opplev San Diego

San Diego ligger med kort avstand til flere kjente byer og attraksjoner. I regi av skolen kan du dra på utflukter til blant annet Los Angeles, som ligger en liten kjøretur unna San Diego. I Los Angeles kan du oppleve det berømte Disneyland, der du kan oppleve alle Disney minner fra barndommen og Universal Studios, der du får delta i alle klassikerne du har sett.

Bli med i Dinosaurens verden i Jurassic Park, få opp pulsen og bli med i Fast and Furious sin 3D verden og sist, men ikke minst utforsk den nyåpnede Harry Potter attraksjonen og Hogwarts slottet, ta turen innom og utforsk mysteriumene som utspiller seg. Har du mer tid igjen anbefaler vi deg å sjekke ut The Hollywood Walk Of Fame, her er over 2500 stjerner på fortauet for skuespillere, artister og kunstnere som har utmerket seg i bransjen, en fun fact  er at det kun er 2 norske personer som har fått stjerner, Kirsten Flagstad og Sonja Henie. Kanskje du kan finne de?

Utflukter

Las Vegas er også et alternativ til utflukt når du velger San Diego, hvorfor ikke oppleve byen der det klirrer fra spilleautomatene hvor enn du går, de mange kopi-attraksjoner fra andre land og byer som f.eks. Eiffeltårnet, Empire state building, Pyramide og Frihetsgudinnen og The Strip. The Strip er en utrolig kjent gate i Las Vegas, det er en veistrekke på nesten 7 km der en kan se på alt fra overdådige hoteller med fantastisk arkitektur, spise på fine restauranter og shoppe på de største kjøpesentrene. Bli en av de 37 millionene som besøker The Strip hvert år.

Når du først er i Las Vegas er det ikke lange veien til nasjonalparken, Grand Canyon, utflukt hit arrangeres av skolen og er noe du bare MÅ oppleve. Grand Canyon er blitt skapt av Colaradoelven gjennom flere millioner av år og er omtrent 446 km lang. Dette er USAs største turistattraksjon og vil ta pusten fra deg når du ser den fantastiske utsikten.

Som du ser er San Diego en destinasjonen med mange muligheter, og du vil aldri angre på at du tar turen hit. Ta kontakt med oss, så kan vi hjelpe deg med å realisere dine språkstudier i utlandet.

FINN UT MER OM EN REISE TIL SAN DIEGO HERLær mer
Få det siste innen reise, språk og kultur i vårt GO nyhetsbrevMeld meg på