GO Blog | EF Blog Norge
Det siste innen reise, språk og kultur av EF Education First
Menu

Vår reiseguide i San Diego

Vår reiseguide i San Diego

San Diego ser ut til å ha alt. Byen er kjent som ‘Amerikas fineste by’ for sine lange strekninger med hvite strender, men byen har mye mer å by på. Derfor har vi laget en reiseguide med hva våre erfarene beboende i San Diego mener du bør gjøre for å få mest ut av San Diego besøket.

1. Opplev toppen av Cabrillo Monument eller Mt. Soledad

Begge disse stedene gir deg en 360 graders utsikt over San Diego fra forskjellige perspektiver – og begge kan virkelig forstørre en reiseopplevelse i “America’s Finest City”. Så absolut verdt turen og ikke minst for din Instagram.

2. Greenline til Gaslamp

For en ekte byopplevelse, reis inn til hjertet av byen og sjekk ut de fine lysene og lydene fra den urbane byen. Gaslamp-kvartalet er et pulserende nabolag med mange restauranter og med mange underholdningsalternativer å velge mellom. Du kan til og med besøke en Padre’s baseballkamp mens du er der.

3. Hvalsafari på Stillehavet

Hvaler vandrer nord og sør gjennom året på vestkysten av USA. San Diego sine mange utsiktspunkter langs sjøen gir god mulighet til å se utover Stillehavet og se på de største pattedyrene mens de svømmer langs San Diego.

4. Surf på Tourmaline

Du kan ikke besøke California uten å teste ut surfe-livsstilen. Ocean Beach og Pacific Beach er hot spots for alle som ønsker (eller prøver) å føle spenningen ved å fange en bølge på surfebrettet. Hvis du vil kan du prøve deg på surfing eller bare se at proffene gjør det.

5. Heng ut på OB Market

Ocean Beach, som nylig ble kalt den “mest hippiebyen i Amerika” er en egen verden. Området er geografisk isolert ved åsene i Point Loma og Mission Bay, her omslutter Ocean Beach den avslappede California-stemningen med sine enkle lokalbefolkning og strandsentrerte livsstil. Hver onsdag publiserer små bedrifter, kunstnere og underholdere hovedgaten for å skape en oppleevelse for alle heldige som er i nærheten.

6. Besøk et utendørs kjøpesenter

“Jeg vil shoppe” – sier vell alle. Fashion Valley, som heter navnet, ligger 20 minutter fra sentrum av byen, og tilbyr en shoppers glede med merkevarebutikker i et utendørs paradis. Hvis du vil våge deg til grensen til Mexico, har Las Americas Outlet mange merkenavn og kupp ingen kan motstå.

7. Ta en kaffe på Liberty Station

Alle trenger en liten koffeistart på dagen. Liberty Station er en helgeaktivitet for alle som leter etter en hipp kaffebar, en utmerket kulinarisk opplevelse eller på en lat søndagstur. Prøv delikatesser laget av lokale San Diego-kunsthåndverkere og restauranter på Liberty Public Market og få mest mulig ut av det omkringliggende miljøet.

8. Ta en spasertur gjennom Balboaparken …

Det er ikke noe bedre sted å lære om San Diego og dens kultur enn på Balboa Park. Området kan skryte av over 15 museer i en spansk påvirket arkitektonisk setting, og er det perfekte stedet å lære om San Diego rike historie.

9. … og prøv latteryoga

Ikke bare gir Balboa Park naturskjønne omgivelser for en rolig spasertur, du kan også prøve latter yoga-aktivitet som finner sted hver lørdag morgen. Start dagen med å humre i en gruppe, mens du går gjennom forskjellige strekk og løftende aktiviteter. Klassen avsluttes i en lattermeditasjonssirkel som vil gi deg et godt humør resten av dagen.

10. Opplev driv-in kino

Har du noen gang ønsket å besøke en drive-in kino som de gjør i flere Hollywood filmer? South Bay Drive-in Theatre er stedet for deg. For en beskjeden $ 9 kan du se en film på tre 100-fots skjermer fra komforten av bilen din. Det er til og med en snackbar hvor du kan hamstre popcorn for å maksimere den amerikanske kino-opplevelsen.

Studer engelsk og andre emner i San Diego med EFLes mer her..
Få det siste innen reise, språk og kultur i vårt GO nyhetsbrevMeld meg på