GO Blog | EF Blog Norge
Det siste innen reise, språk og kultur av EF Education First
Menu

Min tur til Oxford med EF Språkkurs

Victoria 18 år fra Dombås brukte sommeren sin på språkkurs i Oxford. Her er hennes erfaring
Min tur til Oxford med EF Språkkurs

Sommeren 2018 dro jeg til Oxford på språkkurs med EF. Jeg var veldig spent og nervøs da jeg dro fra Norge. Hvordan kom vertsfamilien min til å være? Hvilken klasse ville jeg havne i? Hvordan var folkene? Hvordan var EF staben? I det jeg kom meg til Oxford og fikk møtt alle forsvant all usikkerheten. Det at jeg var nervøs og spent forsvant og ble byttet ut – fult og helt – med spenning og overbevisning om at dette kom til å bli bra! Dette ble til en av de beste somrene jeg har hatt, takket være hjelpsomme, imøtekommende og helt fantastiske folk både fra EF staben og alle andre jeg møtte på turen!

Skolen og aktiviteter

De første dagene var fokuset å bli kjent med lærerne, klassen og andre elever. Timene var veldig bra og jeg la mer og mer merke til at jeg forbedret meg litt hver dag. Ikke bare av timene jeg hadde på skolen, men også fordi jeg snakket engelsk hele tiden. På skolen var det opplegg hvor de arrangerte aktiviteter for oss studentene hver dag. Jeg og romkameraten min meldte oss på så mange aktiviteter som mulig. På mandagen (første dagen min i Oxford) var det et Traffic light party som jeg dro på. Der ble jeg kjent med noen andre jenter som jeg var med resten av turen min. Jeg deltok også på fotballaktiviteten sammen med romkameraten min. Alle aktivitetene i uken var utrolig morsomme og jeg ble kjent med så utrolig mange flotte mennesker gjennom alt jeg deltok på! Det var arrangert helgeturer eller dagsturer i helgene. Noen av de turene jeg husker aller mest er nok The Lake District and Birmingham, Stonehenge and Bath og London.

«The Lake District og Birmingham» var den første helgeturen jeg var på og den varte to dager. Vi dro først til The Lake District hvor vi spilte volleyball, ble kjent med hverandre og drev med forskjellige vannsporter. Jeg og to andre jenter prøvde padle-Board og kajakk for første gang og etter det badet vi. Naturen og hele stedet var helt fantastisk og ekstremt minneverdig! Vi dro videre til et vandrerhjem hvor vi skulle sove, før vi reiste til Birmingham dagen etter. Vi satt alle lenge utover kvelden og snakket og spilte forskjellige kortspill, der i blant poker. De to som satt igjen vant to kinobilletter hver. I Birmingham fikk vi lov til å gå litt rundt i et område i byen på egenhånd. Denne turen var en av de beste opplevelsene jeg har fra EF reisen min, sammen med alle gode minner jeg har fått sammen med utrolige mennesker!

Jeg møtte utrolig mange snille, søte, fantastiske folk (som jeg savner utrolig mye), fikk sett utrolig fine steder og ikke minst lært veldig mye!

Jeg har lært om engelsk kultur og mest av alt det engelske språket som jeg fanget opp av alle rundt meg i tillegg til det jeg lærte på skolen. Dette er uten tvil en sommer jeg aldri kommer til å glemme!

Les mer om alle EF Språkkurs destinasjoner i Storbritannia her..

Les mer om språkkurs i OxfordHer..
Få det siste innen reise, språk og kultur i vårt GO nyhetsbrevMeld meg på