Det siste innen reise, språk og kultur av EF Education First
Meny

10 gode grunner til hvorfor DU bør reise til San Diego

10 gode grunner til hvorfor DU bør reise til San Diego

San Diego bør være på din reiseliste! Med spektakulært vær, friluftslivaktiviteter, fantastisk shopping og mat, kommer du til å spamme din Instagram og gjøre alle vennene dine sjalue. Denne sør-California byen er verdt alt, her er våre 10 grunner til at du bør reise dit.

1. 10/10 vær

Alle sammen, når du pakker for San Diego, lar du den tunge vinterklærne være hjemme. Med lav luftfuktighet om sommeren, vinter med solskinn, og med deilig bris fra kysten fører til at alle som bor i San Diego er ute så mye som mulig!

2. Strandkultur

Ja du leste riktig, takket være det utmerkede været, er stranden et perfekt sted å tilbringe tiden din i San Diego. Og byen har det, med 115 kilometer kystlinje, serverer den en parade med perfekte steder for alle slags strandmoro, fra surfing til stand-up paddleboarding og kitesurfing.

3. Foodilicious

Med Mexico bare 25 kilometer unna har San Diego en sterk meksikansk matvibe på gang (frister fish-tacos, carna asada, blåskjell, menudo og utallige deilige margaritas). Dersom ikke mexikansk mat er din greie, nyt deilig asiatiske retter, mat fra midtøsten og italienske klassikere.

4. Lokal øl og nattliv

Ta en tur til byen på kveldstider etter du spist deilig mat – da vil du finne mange gode håndvertsøl og gjerne lokale. San Diego har mer enn 85 håndverksbryggerier som gjør det til en av USAs største aktører innen sitt felt. Men uansett hva du bestiller, er utsikten kanskje det viktigste? Så len deg tilbake og nyt en av de mange mange takterassene byen har å by på. Du kan finne takterasser i alle varianter, enten for uformelle kvelder eller terasser som byr på fullstendig eleganse.

5. Lokalisert perfekt for videre reiser

Tenker du å reise et annet sted etter San Diego? Du har flaks: det er en travel havneby med cruise som kan ta deg til Hawaii og stillehavsøyene. Det er også nært eller amerikansk nært (landet er veldig stort) Las Vegas, San Francisco og LA. For flere ideer til helgeturer, husk å utforske vingårdene i San Diego County vinregionen og i San Pasqual og Ramona Valleys.

6. Birch Aquarium

Spirende marinbiologer og alle som elsker havet, vil finne mye å elske på Birch Aquarium på Scripps Institution of Oceanography; et mindre akvarium enn andre monsterverdige havverdener som gir dyrevenner heebie-jeebiene. Reis og opplev haier, sjøhester, og andre dyr i aksjon når de utforsker området og reagerer på klimaendringene.

San Diego sunset

7. De mest Instagram-vennlige solnedgangene

Bare WOW. Denne byens lilla, blålige, rosa, oransje solnedganger er verdt hvert sekund. Pakk en deilig piknik og sett av gårde til et av San Diego viktigste utsiktspunkter. De som kjenner området best reiser til Ocean Pier, Crystal Pier og Coronado Beach.

8. Kajakkpadling og snorkling

Liker du kajakkpadling? Med så mye kystlinje som i San Diego er du neste nødt til å teste det ut. Et av de beste stedene er La Jolla Shores, her kan du badle kajakk gjennom havgrotter eller snorkle med (helt avslappende) leopardhaier når de strømmer til området for å føde.

9. Kreativ byplanlegging

San Diego har funnet en måte å pusse opp gamle ledige bygninger til attraktive bydestinasjoner. Vi anbefaler deg å ta en titt innom SMARTS Farm for å finne ferske råvarer, blomster og urbane hagemøbler, ta deg en tur til en lek i Quartyard, eller avkjøl deg i Waterfront Park.

Balboa Park San Diego

10. Balboa Park

Med sine 1200 pluss dekar med grøntareal, over 15 museer og kulturinstitusjoner, inkludert San Diego Zoo, hager, en golfpark, butikker og en kopi av Globe Theatre (ja, den fra Shakespeare), trenger du mye tid til å utforske Balboaparken ordentlig. Tross alt er den langt større enn New Yorks Central Park. Den beste måten å bli kjent med San Diego, er å gå sakte og gjerne på ettermiddagen med en kopp kaffe gjennom Balboa Park.

Bli selvsikker i engelsk og lev som en lokal i San DiegoLes mer her..

Del denne artikkelen

Nyeste artikler fra Reise